tirsdag, september 26, 2006

FRI SOM FUGLEN


Lige nu midt i travlheden nyder jeg at tænke tilbage til søndag.

Vi tog mod tilbudet om en tur gennem nordjylland syd for fjorden. Selvom det var vores eneste fridag, så trængte vi til luft under vingerne.

Det blev en dejlig eftermiddag, vi startede ved Hobro Nords frakørsel, kørte ad mange små veje op til Svenstrup, gennem Ravnkilde, Aarestrup, Ellidshøj. Vi sansede duften af jord, mark, skov, vi så meget mere end i bil.

Videre kørte vi bagom Hasseris til Nøvling, ud til fjorden, gennem små byer, jeg end ikke anede eksisterede. Fjorden var så flot med masser af sejlskibe.

Så gik det ned forbi Nibe, indover land forbi Halkjær mølle og så endte vi i Års hos turlederen til hjemmebagte boller, kage og god gammeldags æblekage. MØF

Skøn tur, som jeg mindes nu, hvor trætheden er ved at indfinde sig, jeg skal på arbejde nu, har arbejdet lidt herhjemme pga sygdom.

5 kommentarer:

  1. Åhhh - jeg får nordjysk hjemve!
    Sikke en dejlig tur, I har haft.

    Sku' I engang forvilde jer helt til Fredericia, laver jeg også gerne æblekage :o)

    SvarSlet
  2. Uhm det lyder godt Lizelotte, og det var en rigtig dejlig tur

    SvarSlet
  3. ...og jeg er GO' til æblekage ;-)

    SvarSlet
  4. Det biver bedre og bedre ;-)

    SvarSlet
  5. Det ville jeg ha elsket ;-), men jeg må bryde sammen og tilstå, at jeg var lidt for hurtig på tasterne i går, ville ha et indlæg skrevet, før jeg skulle på arbejde, så ......det var atså Nørholm og ikke Nøvling :-(
    Jeg mente nok, jeg vidste i hvilket område du bor Liselotte :-)

    SvarSlet