lørdag, oktober 21, 2006

DET GØR MIG GLAD


Landmanden havde ændret skærmbilledet, mens jeg var ude at gå. Han trængte til noget nyt at se på, og han har ret, jeg bliver glad når jeg ser billedet, kommer til at tænke på vores dejlige motorcykeltur i sommers ned til træf i Garmisch-Partenkirchen.
Billedet er taget oppe fra Hitlers tehus (the eagles nest), her var en fantastisk udsigt hele vejen rundt.
Landmanden er også ansvarlig for, at når skærmen går over til pauseskærm, så er det alle vore billeder, der bliver vist i tilfældig rækkefølge. Det gør mig også glad, for på den måde får jeg set billederne jævnt tit, computeren står nemlig i vores stue.
Min gåtur blev lige den oplevelse, jeg trængte til. At gå er meditativ for mig, jeg når at tænke en masse tanker, samtidig med at selve det at gå, fysisk gør mig godt. Laika og jeg gik faktisk 5 km , og mørket blev efterhånden til mange nuancer, så jeg havde det godt, da jeg kom hjem.

3 kommentarer:

  1. Åhh, det var lige stedet, hvor jeg ville elske at sidde i græsset og tømme hovedet for unødvendige tanker. Sikke dog et dejligt sted!

    SvarSlet
  2. Ja Anita, det var bare dejligt, og turen derop var også mindeværdig. Man må kun køre lidt af vejen, resten af turen foregår i bus op ad bjerget med 24 % stigning :-)

    SvarSlet
  3. Liselotte det er lige sådan jeg har det, tempo eller ej, rytmen, pulsen,luften, det renser i den grad ud i alt det man kan tumle med. :-)

    SvarSlet