tirsdag, november 14, 2006

BEROLIGENDE

Nogle bruger alkohol, andre stesolid, atter andre endeløse fjernsynsserier til at få ro i krop og sjæl. Jeg valgte i aften noget andet.
Døren blev lukket til fjernsyn og computer, stesolid ejer jeg ikke, og alkohol har jeg kun smag for i festlig lag.
Teen blev skænket, lysene tændt, strikketøjet fundet frem, jeg har nemlig takket være de ihærdige strikkebloggere genopdaget striknings beroligende effekt.
En dejlig CD, som det er længe siden, jeg har lyttet til, blev valgt som baggrundsmusik, og det virkede. Roen faldt over mig, tankerne fik lov til at myldre gennem mit hoved og finde deres plads.
Jeg er klar til morgendagen.

11 kommentarer:

  1. Det er så dejligt at strikke, herligt at du også fik smag for det igen - hyggen stråler ud af både teksten og dit dejlige billede :-)

    SvarSlet
  2. Eneste bivirkning er ondt i håndled,Liselotte, men så må jeg jo tage en pause, værre er det ikke. Jeg har i dag en ro i mig, håber den varer ved arbejdsdagen igennem.

    SvarSlet
  3. Ella, jeg er også rigtig glad for at være kommet i gang igen, du og jeg er vist fra dengang hvor seminarier og sygeplejeskoler var oversvømmet af strikkende kvinder :-)

    SvarSlet
  4. Strikning er for mig også næsten lig med ren terapi. Elsker efterår/vinter, hvor man har de lange mørke vinteraftener, hvor man med god samvittighed, kan tænde massevis af stearinlys, synke ned i sofaen med garn og pinge og bare strikke.........

    SvarSlet
  5. Vi strikkede som sindsyge, da jeg gik på seminariet. Jeg forstår ikke at vi måtte strikke i timer og til forelæsninger. Pindene røg hen ad gulvet og nogen var mere fordybet i opskrifter end i indholdet af timerne.

    Jeg lyttede nu så godt, når jeg strikkede. Det var dengang jeg stadig kunne multitaske, meget ;-)

    SvarSlet
  6. Jeg nyder det også Jane,og er glad for at komme i gang igen.

    SvarSlet
  7. Det har jeg også tit tænkt på Ella, især efter jeg selv har prøvet at undervise, jeg tror jeg ville blive distraheret af alle de pinde :-)

    SvarSlet
  8. Jeg smuglyttede lidt på linket.
    Rolig musik. Dejligt.
    Sår'n lidt Johnny Madsen efter 2-3 Minesota-kure agtigt.

    SvarSlet
  9. Ja jeg slapper af til det, farmer. Vi hørte ham til en kirkekoncert. Minnesotakure håber jeg ikke han får brug for ;-) Han har et vinfirma foruden at han underviser flygtninge , og så turnerer han også med sin musik.

    SvarSlet
  10. flotte strømper, Lene... :-)

    SvarSlet
  11. Tak Lizelotte, jeg er imponeret over sådan noget garn, man bare strikker og strikker og så bliver der et mønster.

    SvarSlet