søndag, november 26, 2006

DET ER IKKE JUL ENDNU


men hjernen har svært ved at fatte, at fordi juleaften er rykket en dag, så er den sidste weekend i november IKKE opstart til julemåneden. Vi har en tradition med julefrokost her den sidste lørdag i november, og de fleste år er det så også lørdagen før 1.søndag i advent.

Jeg ved godt, det er det ikke i år, men datteren og jeg kører nu alligevel ud og køber lidt gran i dag, og i går drog vi til Børglum Kloster til julemarked, før vi skulle videre til julefrokost og bowling i Viborg.


I anledning af julen åbner godsejeren de private gemakker og kongesalen for offentligheden, og de normale udstillinger rundt i det gamle kloster bliver suppleret med boder med juleflid, smagsprøver på vin, øl, chokolade og kødspecialiteter. Boderne var vi ikke specielt imponeret af, landmanden mente, det mindede om Hjallerup marked, men spændende var det at se klosteret og kirken, de faste udstillinger var svære at se, da alle boderne stod hulter til bulter foran dem.





Der er dejlig solskin udenfor, så en travetur ville være på plads nu, men jeg har jo lovet datteren, at først skal vi begive os ud i et vist storcenter, som har åbent i dag, velvidende at når jeg træder ind der, så går min hjerne i stå, så huskeseddelen skal skrives, før vi drager afsted.

Ha en god søndag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar