fredag, november 17, 2006

HU HEJ HVOR DET GÅR

Der er ordineret afslapning foran skærmen med en kop te, for jeg er lige kommet hjem efter en hektisk dag på arbejde. Egentlig en god dag for mig, for jeg synes, de bolde jeg har haft i luften, de er blevet afleveret de rette steder.
Men faktum er, at min puls kører derudaf, vejrtrækningen føles, som om den ikke når ned i maven, og maven føles helt krøllet sammen. Jeg kan ikke huske, om jeg holdt formiddagspause i dag, nu har jeg prøvet hele vejen hjem at genskabe min dag, men jeg kan kun huske 10 minutters frokostpause, så nu skal der ro på, inden jeg og landmanden skal ud og se sønnen danse lancier på gymnasiet.
Jeg glæder mig, datteren siger, han ser flot ud i smoking og nyindkøbt vest og kravat. Landmanden kørte ham til Aalborg, hvor klassen skulle spise sammen først. Jeg har lige kørt datteren ind til veninderne til førfest inden gymnasiefesten, de gamle elever plejer at danse bagefter, så dem får vi også at se. Hun var også smuk og dejlig at se på, jo jeg er glad og taknemlig over de to unge mennesker, som vi er forældre til. Jeg kan godt huske, hvor stort et ansvar jeg følte, da den lille størrelse lå i min favn første gang, og nu er de på vej ud i livet.
Jeg føler mig som en gammel kone, der sidder med strikketøjet og mimrer "åh ja som tiden den går" Ha en god aften.

9 kommentarer:

  1. Det er lige det vi har Liselotte, og jeg er i fuld sving med vejrtrækningen ;-) og pulsen er kommet ned. God weekend til dig også.

    SvarSlet
  2. Puuuuust ud- trææææk ind laaaangsomt :-)

    SvarSlet
  3. Tak for hjælpen Ella ;-)

    SvarSlet
  4. Jeg håber du har weekenden fri, Lene - lyder som om du trænger...

    SvarSlet
  5. næh Lizelotte,arbejde i dag men i morgen har jeg fri. :-)

    SvarSlet
  6. Jeg håber, festen gik godt. Lanciers er bare det sjoveste at danse i festligt lag. Det er lige før, man kan huske trinene, bare man hører et par takter af musikken.

    Måske du skulle lægge musikken på anlægget og så tage dig et par omgange lanciers - for at slappe af fra dagens ræs :-)

    SvarSlet
  7. Jeg håber din fredag aften forløb lige som du ønskede det og at din weekend kommer til at gøre ligeså.

    Hav det rigtig dejligt Lene :o)

    SvarSlet
  8. Det gik godt Conny, jeg har desværre aldrig lært lancier, men danse herhjemme gør jeg ind imellem :-)

    SvarSlet
  9. Tak Anita, nu har jeg fri,og jeg glæder mig til en lørdag aften og en søndag, hvor jeg ikke skal noget andet end det jeg selv har lyst til. :-)

    SvarSlet