fredag, november 10, 2006

MAN SKULLE TRO JEG VAR TEENAGER !!!

Det ene øjeblik glad og parat til dagen med fuld energi, det næste øjeblik trist og har kun lyst til at drikke te og strikke. Det ene øjeblik kan jeg vældig godt li den kvinde jeg er blevet, det næste øjeblik er jeg møgirriteret på mig selv, så tag dig dog sammen kvinde. Tænk positivt, sæt noget god musik på og nyd at du er til med to sunde og skønne børn og en dejlig mand , som også er rask.

5 kommentarer:

  1. Igen engang godt at høre, at andre har det som en selv!
    Dernæst mindede dit indlæg mig om et foredrag i vuggestuen med en god familiepsykolog. Han fortalte om livets mange overgange og kaldte dem de forskellige "puberteter". Den første kommer i 2-3 års alderen, hvor barnet rykker væk fra babyrollen. Den næste kender vi jo vældig godt, nemlig teenagealderen. Dernæst kommer "vores" pubertet, som du beskriver. Og til sidst kommer overgangen til alderdom og senilitet (hvis den kommer). Sådan er livet jo netop ikke konstant; netop som man synes, at man har fundet sit leje, så kommer den næste overgang.

    SvarSlet
  2. Håhå...jeg er i puberteten præcis en gang om måneden :-(

    Det går sådan: Verden er uoverskuelig. Jeg gør det ikke godt nok. Jeg bliver enormt ked af ingenting. Jeg bliver træt og modløs.

    ..så tjekker jeg kalenderen. Ganske rigtigt: jeg skal have mit månedlige om 3 dages tid...

    Vi er cykliske væsener, med alt hvad der deraf følger af godt og skidt...

    SvarSlet
  3. Conny, det er nok rigtig med de forskellige overgange, og samtidig må jeg så sige, at jeg for det meste har svært ved at forstå, hvorfor folk er så bange for at blive 50, for jeg synes egentlig jeg på alle måder har det godt. Men i forgårs syntes jeg godtnok overgangen var vældig brat.

    SvarSlet
  4. Lige netop det med cyklus og deraf svingende humør, Lizelotte, har jeg ikke mærket så meget til. Det passer ikke ind i det mønster, men det er der så andre ting, der gør.

    SvarSlet
  5. Lene, du kan altid få lidt omsorg og medlidenhed her på bloggen også.

    Nogen gange har det været med til at løfte mig ud af triste stunder, at der har været varme og gode kommentarer fra blogveninderne :-)

    SvarSlet