søndag, januar 07, 2007

TEAMWORK

Vi har hver vores indfaldsvinkel, når vi skal lære nyt eller sætte os ind i noget, men trods dette arbejder vi godt sammen. Vi diskuterer vældigt, men det ender ikke i skænderi, vi kan endog tapetsere sammen.

Når noget nyt teknisk grej kommer indenfor døren, er forløbet typisk dette, jeg griber brugsanvisningen og starter på side 1 og går frem punkt for punkt. Landmanden pakker ud, danner sig et overblik, gør sig nogle formodninger om, hvordan tingene hænger sammen og begynder, mens jeg kommenterer, læser, griber ind, og så diskuterer vi, men det går rigtig godt, og resultatet skyldes et godt arbejdsfællesskab.

I bil og på motorcykel går det bedst, hvis landmanden kører og jeg læser kort. Ja vi ville få problemer, hvis det var mig, der kørte motorcyklen, for den har jeg ikke kort til og har heller ikke intentioner om at få det. Men jeg er god til kortlæsning, hurtig til at koble virkelighed sammen med kort. Landmanden er god til at reagere hurtigt i trafikken, god til at have det store overblik i trafikerede områder og til at manøvrere rundt selv i storbyer.
Vi har prøvet det omvendte i bil, og det var ingen succes!

Selv min bloginteresse deltager landmanden i på sidelinien, han har det skarpe blik og sans for sammensætningen i et billede, og hvordan det skal skæres. Jeg deltager på sidelinien i landmandens jagtinteresse, mens motorcykelture har fået tag i os begge.

Som tiden er gået, er vi blevet filtret mere og mere ind i hinandens interesser, men vi har dog stadig hver vores, og godt det samme, det ville også blive frygtelig kedeligt.

2 kommentarer:

  1. Jeg tror det er en rigtig god måde - at gøre nogen ting sammen og nogen hver for sig.

    Vi kan også lave alt muligt sammen uden at blive uenige. Vi tager ikke tingene ud af hænderne på hinanden, fordi vi selv mener at have patent på "den rigtige måde". Selvom vi, ligesom jer, har totalt forskellig måde at gribe ting an på.

    Den forskellighed er jo en rigdom.

    SvarSlet
  2. lige nøjagtig Lizelotte

    SvarSlet