fredag, februar 16, 2007

NYD DET!

Og det gør jeg i fulde drag. Bevidstheden om at vores hverdag sammen snart er over, gør at jeg lige nu nyder vores samvær.

I går aftes sad vi i sofaen, jeg strikkede og datteren læste i ”turen går til Paris”, hun måtte kun tale, når jeg holdt pause i mønsteret. For ellers gik det galt for mig ;-)

Vi snakkede om Louvre, om Operaen, om Jardin des Tuilleries, om Eiffeltårnet by night og vi delte hendes glæde over at læse om jazzfestivalen, der er i Paris hvert år i maj, så den kunne hun også nå. Vi snakkede restauranter, hvilken vi skulle vælge til min fødselsdag, og jeg nød al vores smalltalk, tænkte over hvordan hun i det daglige giver mig så mange ideer og tanker. Jeg skal tage mig sammen, når hun rejser, for ellers kunne jeg godt synke hen i kedsommelighed.

I går var vi også ude og se musical på gymnasiet. To af eleverne havde selv skrevet den, sønnen var med, og trods det vi ikke kunne høre dialogerne så godt, så var musikken rigtig god.

Jo jeg nød min aften, og nu vil jeg nyde at gøre rent (det her kaldes suggestion, hvis jeg siger det længe nok, kommer jeg til at tro på det ;-) )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar