lørdag, marts 31, 2007

LIFLIG LØRDAG



Morgenstund har guld i mund og guld betyder glæde.

Endnu er det mørkt, når jeg står op kl. 5 for at gøre mig klar til arbejde. Desto skønnere er det at kunne sove til kl. 8 og vågne til strålende solskin og fuglesang.

Laika ter sig som en balstyrisk forårskåd kvie, når jeg finder traveskoene frem, og når remmen så bliver taget ned, ja så bliver hun lukket ud, for bryggerset er ikke stort nok til en hund, der øver sig i højdespring og karruseldans på samme tid, samtidig med at jeg gør mig klar.



I dag gik vi hen til Sandelsbjerg, jeg skulle lige se, om anemonerne var begyndt at titte frem, men det varer lidt endnu.

Sønnen skal til efterskoletræf og årgangsfest, så jeg har været taxa chauffør. To år i træk tog vi turen til Hørby Ungdomsskole hver weekend, vi kendte efterhånden hvert et sving, men vi har ikke fortrudt. Det gav vore to børn en oplevelse for livet, og de modnedes og var klar til at foretage et valg og stå ved det valg. Ingen af vore børn har været glade for gymnasiet, men de valgte selv, og de valgte også at holde ud. De oplevede så midt i 2. g, hvordan fællesskabet gav dem nogle glæder og overskud til at klare det faglige, så de i 3.g følte, det var det rigtige valg.

Lørdagen er kun halv begyndt eller halv færdig, så jeg har stadig en dejlig dag foran mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar