torsdag, marts 22, 2007

MOTIONSVARIATION

Når jeg vil gå 5 km herhjemme, kan jeg vælge at gå til venstre 2½ km forbi 4 nabogårde og så tilbage igen, eller jeg kan gå til højre 2½ km ind i den fredede højmose og så tilbage igen. Det er der ikke megen variation over.

En gammel landmand fortalte mig engang, at han om sommeren altid gik en aftentur rundt om markerne på hans ejendom. Det prøvede jeg i dag, vejret var stadig koldt, men solrigt, og jeg travede mig til varmen.

Laika var i slaraffenland, normalt bliver hun holdt tæt til mig enten med snor eller med ord. I dag kunne hun løbe frit, markerne blev afsøgt for spor, hun sprang over grøfter, eller hun sprang i grøfterne, så hun fik god motion.

Det gjorde jeg også, vores marker er dejlige rektangulære, 500 meter lange og de fleste 250 meter brede. De er flade, så de er enhver landmands drøm, når der skal laves markarbejde. Men jeg skulle alligevel koncentrere mig, da spagnumjord jo er blødt, og der var græstuer og halmstubbe at holde øje med. Det blev til godt 6000 skridt, og mon ikke jeg forbrændte flere kalorier ved at gå langs markerne end på asfalt/grusvej?



Hvis du kan gøre billedet større, vil du opdage min hund :-)

1 kommentar:

  1. vi nyder det ihvertfald og havde en god tur og velkommen her

    SvarSlet