mandag, april 09, 2007

HVORFOR – DERFOR

”Mit ønske for mig og min blog er, at jeg bliver bedre til at formulere mig på skrift… Derudover håber jeg, at jeg også bliver bedre i min sygepleje ved at beskrive min hverdag…

Jeg bliver nok ikke en haveblogger eller strikblogger eller for den sags skyld madblogger, men feelgood blogger vil jeg gerne være. Der kommer nok til at stå en del om sygepleje, jeg er nemlig vild med at være sygeplejerske…” (Citat fra starten af min blog)

Jeg føler, at det skriftlige er blevet bedre, men en sidegevinst har også været, udover at skærpe min opmærksomhed på sygeplejen, at hverdagens små glæder er blevet tydeligere for mig.
Og når jeg rammes af tristesse(herligt ord, lidt Maudeagtig), så er det godt at sidde og læse på min egen blog om MC ture, tranedans, Parisertur(måske ikke lige hverdagen), læse dejlige kommentarer og er det rigtig slemt, så læser jeg da lige kommentarerne til Blogtjek 07.

TAK fordi I gad svare på, hvorfor I læser hos mig, jeg bliver simpelthen så glad og rørt, hver gang jeg går ind i det rum.

Må I alle få en god dag.

3 kommentarer:

  1. Kan du selv have en god dag:-)

    SvarSlet
  2. Du er faktisk veldig god å lese, - og da jeg hadde min jentelunsj på fredag, så viste jeg deg fram til min venninne som er sykepleier, og hun ble også interessert. Så skriv du bare på om sykepleie, traner og Paris - og om landmanden, for jeg bare elsker å lese om livet på danske bondegårder :-)

    SvarSlet
  3. Tak Liselotte og Judith

    Hege, det er godt at høre, at du kan lide det, jeg skriver. Og så er det jo godt, at sygepleje og landmænd er en del af min hverdag ;-)

    SvarSlet