fredag, april 06, 2007

JEG GIDER IKKE


Og det er sagt højt til mig selv og landmanden, og vi er enige om, at det er OK.

Resten af denne dag holder jeg fri fra udendørs pligter, jeg har weekenddagvagterne på sygehuset, så jeg vil strikke, læse, dase og så selvfølgelig sørge for, at ingen sulter her på matriklen.

Vi tog det sidste læhegn her til morgen, men i dag kørte jeg traktor, så jeg er ikke så forblæst som i går.



Inden landmanden gik ud efter formiddagsteen, kigger han ud af terrassedøren og siger: ”Har du fået flyttet de stauder?” NEJ JEG HAR IKKE, han mente nu heller ikke, jeg skulle gøre det nu. Måske så det ud til at være gjort, men det er kun fordi, jeg har fået klippet stauderne ned og ryddet for ukrudtet, så vi kan nyde de små påskeliljer, men opgravning og deling af stauderne får vente, for som sagt: jeg gider ikke, punktum.

11 kommentarer:

  1. Sådan skal det dælme være! Når vi nu skal arbejde i weekenden, så skal der også være plads til en god gammeldaws ugidelig dag. En go' én af slagsen til dig ;o)

    SvarSlet
  2. At bestemme sig for at tage en slapper dag, hvor man ingenting gidder, udover at slappe af selvfølgelig og småpusle lidt, det er en rigtig god ting, noget alle burde gøre engang i mellem:-)
    Så rigtig god dag til dig.

    SvarSlet
  3. I lige måde Anita, vi skal da ha lov til at holde fri en gang imellem ;-)

    I lige måde Judith og velkommen her. Det er tit i ugideligheden at man finder lysten til igen at lave noget.

    SvarSlet
  4. i lige måde Liselotte, ja det er vigtigt at give sig selv lov, også selv om vi ikke kan finde begrundelse for det ;-) De mennesker, der altid farer afsted og aldrig prøver at synke ned i sig selv, de mister noget, tror jeg.

    SvarSlet
  5. Hej Lene
    Så flot din påskekaktus blomstrer. Du har fortjent en dag uden slid og slæb – nyd den, og gør kun lige det du har lyst til ud over pligterne du har mht. din families forplejning. Her er vejret blevet rigtigt godt, vinden har lagt sig, og det ser ud til at eftermiddagskaffen kan nydes på terrassen. Det passe mig fint. I har også sol kan jeg se på fotoet på din bloggen
    Fortsat god påske.

    SvarSlet
  6. pedrsn - :-)) sådan tegnes min fridag nemlig og velkommen her.

    Anne, solen skinner, men vinden er stadig kold, så jeg tør ikke rigtig indtage terrassen endnu.Men du må nyde din kaffe i solen, det heler godt på krop og sjæl med solskin og varme.

    SvarSlet
  7. Lene, jeg har fri i 10 dage - og saadan har jeg taenkt mig mine fridage skal gaa. Har jeg LYST at gaa i haven, saa goer jeg det, men gider jeg ikke, saa lader jeg vaere. Jeg har fri!
    Nyd din dag.

    SvarSlet
  8. Nyd du også dine fridage Tina, jeg håber vejret bliver dejligt varmt, så du og patienten kan være lidt udenfor.

    SvarSlet
  9. Du er ved at lære det, Lene - slap af med god samvittighed! :-)

    SvarSlet
  10. det bliver man aldrig for gammel til, Ella, altså at lære nyt ;-)

    SvarSlet