tirsdag, april 24, 2007

OS MED TRAKTORER


Vi ignorerer den smule regn, der småfistrer af og til, og arbejder ufortrødent videre :-)

Update kl. 20: Her holdt vi lige tepause, men græsset er slået og landmanden kører stadig i marken

9 kommentarer:

  1. ØJ hvor er den fin, den traktor - giver han en tur, hvis man sku' komme forbi??

    SvarSlet
  2. Det er et godt billede med de to maskiner ved siden af hinanden.
    Her har der ikke været snert af en dråbe regn i dag, men i går formiddag var der noget der ligenede, lidt:-)

    SvarSlet
  3. Det er jeg helt sikker på, Lizelotte :-)

    Det dryppede også kun lidt Judith

    SvarSlet
  4. Hvis jeg havde haft en 4-årig dreng, så han han elsket dette billede. Engang slog ældste hagen ned i sofabordet - knap 2 år gammel - blodet stod ud af mund, hage, næse og det eneste ungen kunne fremstamme var "Trattor - trattor - trattor" Så vi kørte til nærmeste sted, hvor vi vidste der var en traktor og glad blev den lille purk, så glad, så han glemte smerte og blod og vi kunne få lov til at se, at der ikke var sket noget. Så traktorer kan have stor betydning, også for små "mænd"

    SvarSlet
  5. Jeg vet at dere er inne i den mest slitsomme perioden i året, at dagene aldri tar slutt fordi det man skal leve av må i jorden, at adrenalinnivået er høyt, at alt går i ett. Jeg vet også at jeg er et bymenneske som burde holde kjeft, - men ha meg unnskyldt: Det høres aldeles deilig ut. Masse arbeid og masse energi! Og jeg er altså ingen romantiker, - men jeg kjenner lukten av jord :-)

    SvarSlet
  6. moster tulle, det er dejligt at se små purke, som går helt i stå ved synet af traktorer i alle størrelser.

    SvarSlet
  7. Hege, du har nogle dejlige og kloge betragtninger,og landmanden sidder og nikker ved siden af mig. Vi skal nemlig huske at nyde foråret med sin pragt og nyde at tidsplanen inde i hovedet holder stik.

    SvarSlet
  8. For pokker da os, lige da jeg kiggede på billedet tænkte jeg: Den der lille en den ville min nevø eeelske var hans. Lige indtil jeg kigger ordentligt efter og blit klar over at det er den store der bare er så kæmpe stor at den lille ser ud som en for børn*G*

    Kan huske jeg selv var ude og kigge på traktorer da purken varlille, tror alle drengebørn sukker voldsomt efter en tur i sådan en:)

    SvarSlet
  9. undtagen min søn, Pia :-) han har aldrig været interesseret i traktorer. En overgang gik han vældig op i trucks, siden blev det turlemobil og spiderman :-)

    SvarSlet