fredag, april 06, 2007

TRANEDANS

Når ens elskede indbyder en til en køretur, så siger man ikke nej, så bevæbnet med kamera steg jeg på traktoren og vi drog ned i marken, hvor tranerne huserer.


Dyr og fugle registrerer med det samme, når vi mennesker prøver at nærme os dem, men en traktor er de vant til, den må gerne komme tæt på.


Så jeg så to smukke fugle danse, ja det vil jeg kalde det, det så forunderligt ud, når de baskede med vingerne og lettede lidt fra jorden.


Tænk at få lov til at se det, bare 300 meter fra min døråbning. De er her hver dag på samme mark, gad vide hvad de har fået smag for?

15 kommentarer:

  1. Fuldstændig fantastisk, Lene :-)

    SvarSlet
  2. Sikke dog en oplevelse at komme så tæt på.

    SvarSlet
  3. lige nøjagtig, Ella, vi har lige siddet og snakket om, hvor fantastisk det var at se.

    Liselotte - Du og Ella har været med til at åbne mine øjne for det nære, det smukke i hverdagen, og ja i dag føler jeg mig privilegeret, men jeg har alt for ofte før kun set på besværlighederne ved at bo på landet.Den indstilling er jeg glad for, at jeg har ændret.

    SvarSlet
  4. Judith - det var så smukt at se på - og hvis du er Judith alias natmaleren, så har du også set meget smukt i naturen :-)

    SvarSlet
  5. Naturskønhed!

    SvarSlet
  6. Ja, Irene :-)
    Landmanden så traner i området sidste år, men det er først i år, at jeg har set dem.

    SvarSlet
  7. tusind tak for kigget, Lene. jeg er helt rørt over at have været med på turen.

    SvarSlet
  8. velbekomme Regitze :-)

    SvarSlet
  9. Jeg håber for jer, at de også med tiden vil yngle hos jer.
    De er nemlig også ganske sjove at følge når de har unger; men da er de næsten umulige at komme nær.
    De er i stand til at ødelægge den bedste bukkepürsch med deres advarsler.

    SvarSlet
  10. Jamen Lene hvor er du heldig - sikke nogle billeder du kan gemme i dit hovede. Naturen er forunderlig og tænk der findes mennesker der ikke er i stand til at se det. Jeg har set eksempler på at nogle bare har sagt ja,ja, når jeg har haft dem med på en tur over en mørklilla lynghede. Jeg vil (næsten) kalde det et handicap. Mange hilsner til dig og dine

    SvarSlet
  11. Hej Lene
    Et særsyn, som vi byboere går glip af. Hvor er de flotte !! Jeg ville elske at bo midt i naturen, væk fra støj og larm, traske af sted i gummirøjsere, men min bedre halvdel er absolut bymenneske.

    SvarSlet
  12. Tak for køreturen på traktor. Jeg har for længt erkendt, at jeg ikke kan liste mig ind på fotobyttet.
    Måske kan jeg låne din traktor til en fotosafari?
    God påske!

    SvarSlet
  13. Farmer - bukkepürsch er vel netop spændende, fordi det er naturen og jægeren, der dyster, så dette er vel bare en smuk og spændende udfordring mere. Tranerne må hjertens gerne få yngleplads her.

    Anne - Jeg tror også, at jeg er blevet landmenneske, men jeg ville heller ikke kunne få landmanden indenfor byskiltet :-)

    SvarSlet
  14. fru koch - jeg føler mig også heldig. Og ja stakkels dem, der ikke kan se skønheden og det fantastiske i naturen. Måske det kommer med alderen ;-)

    Klit - velkommen her, ja sådan en traktor er ikke foragte ;-)
    og god påske til dig også.

    SvarSlet
  15. Hej igen Lene, jo det er mig der også er Judith/natmaleren. Meget har jeg set men aldrig en tranedans,jeg ville dog gerne:-)

    SvarSlet