fredag, juli 20, 2007

BIOGRAFEN

Vi har også været med på Harry Potter bølgen, ingen af os har læst mere end en af de første bøger, men de sidste par film har jeg set sammen med vores børn.

Vi har hygget os og nydt hele biografstemningen. Hver gang mindes jeg, da jeg var barn, hvordan jeg elskede reklamerne før filmen. Det var noget særligt. Stolene er blevet bedre, slikmængderne større og priserne ligeså.

Landmanden er ikke til fantasy genren, vi fik ham lokket med til Ringenes Herre trilogien, men det var så det. Disneyfilmene, som i en årrække var fast tradition, var han heller ikke med til. En enkelt tog han med til, men da han faldt i søvn under en af de mest sjove scener, så blev alle enige om, at det var bedre, han hyggede sig herhjemme.

Jeg går alt for lidt i biografen, men jeg nyder, når jeg er kommet af sted. Og jeg syntes, filmen var god, men jeg tror, at dem bagved har fået sig et godt grin, hvis de lagde mærke til mig, for ind imellem spjættede jeg, skar ansigt og holdt vejret, jo jeg får noget for pengene :-)

Herhjemme bliver jeg tit til grin, for hvis de andre kommer til at se på mig, så kan de blot ved at følge mit ansigtsudtryk se stemningen i filmen. Selv en ringe soap serie får mig revet med, jeg er så nem et offer for små virkemidler.

Det er nemmere at se filmen herhjemme, hvilket jeg tit gør, men de kloge har jo ret, det er sjovere at se film i biografen.

6 kommentarer:

  1. Hæ hæ - grimasser der passer - sådan er mit livs udkårne også. Det er nogle gange morsommere at betragte ham end det er at se på fjerneren ;)

    SvarSlet
  2. nå nå pollyanna, jeg har også på fornemmelsen at min familie synes, at der er underholdning nok i mig :-)

    SvarSlet
  3. Det er da godt der er mørkt i biffen, når det er sådan ...

    SvarSlet
  4. Jep Fru green, men mon det kan skjules når hænder lige pludselig ryger op over hovedet eller benene sparker ud ,jeg er glad for den gode benplads ;-)

    SvarSlet
  5. Jeg er ligesaadan, jeg plejer at sige: Naar instruktoeren har taenkt at her skal man graede, saa graeder jeg og naar man skal grine saa griner jeg.

    Christian kigger ogsaa nogen gange ligesaa meget paa mig som paa filmen :-) Men vi faar noget for pengene Lene, vi bliver totalt underholdt og det soerger vi saa for at dem vi gaar i biografen/ser filmen med ogsaa goer. En win-win situation :-)

    SvarSlet
  6. Susan jeg sidder her og griner, ser du også danske reklamer, eller er en win-win situation også et begreb i USA, ja selvfølgelig er det det, men her i Danmark er det forbundet med Nikolaj Lie Kaas og en reklame :-)

    SvarSlet