torsdag, august 16, 2007

GODT JEG NÅEDE DET

Det regner for en gangs skyld. Men heldigvis nåede jeg hjem, inden himlen for alvor åbnede sluserne. Datteren løb 6 km, og jeg tog 5 km intervalløb (1min. løb, 5min.gang), dvs. mine sidste minutters gang blev ret hurtigt ændret til løb, så jeg kunne komme hjem tørskoet.

I dag på vej til Aarhus kørte jeg ind i tre voldsomme regnbyger, der var nul sigtbarhed på motorvejen, og heldigvis kørte alle efter forholdene, men ualmindelig ubehageligt var det.

Da jeg var omkring 12 – 13 år var min familie på ferie i Holland og Tyskland. En dag var der det frygteligste uvejr, og vi var netop ankommet til en lille by, hvor vi skulle campere. Vi børn fik besked på at blive i bilen, og så fik mine forældre sat teltet op med møje og besvær. Herefter blev alle stuvet sammen inde i sovekabinen, hvor vi sad lunt og godt i vore soveposer. Min mor varmede noget hollandsk dåsesuppe, og bagefter fik vi en eller anden hollandsk dessert, cremeagtig lidt som budding, og jeg syntes, det var så hyggeligt og en af de bedste aftener i ferien.

Nu vil jeg så prøve at finde hyggen i regnvejret og håbe på, at solen snart giver os et par høstdage.

6 kommentarer:

 1. Vi har været meget heldige med vejret herinde i Aalborg i dag. Der er faldet enkelte dråber, men ellers har det holdt tørt og endda med rigtigt meget sol det meste af dagen. Utroligt så kort man skal flytte sig, for at vejret ændrer sig dramatisk.

  Kan du hygge dig med regnvejrste og strikketøj, en god bog eller hvad du nu finder på, Lene :-)

  SvarSlet
 2. tak Liselotte Der ses udsendelse om Elvis´ sidste dage bagved mig nu, og teen nydes :-)

  SvarSlet
 3. Jeg genkender præcist det, du fortæller om, at barndommens regnvejr var ren familiehygge. Lad os huske på det også nu som voksne.

  SvarSlet
 4. Hvorfor er det lige, at børn synes meget bedre om regnvejr end voksne? Vi har lige tilbragt tre timer i sønnikes børnehave i dag i meget omskifteligt vejr. Og når det stod ned i stænger, hyggede børnene sig i de største vandpytter, mens de voksne,der skulle være ude, rynkede panden. Og så er der jo bestemt alt det der med hyggen, som vi ikke må glemme. Boller og cacao er altid et hit, når vejret er, hvad vi kalder dårligt udenfor. Tak for dit erindringsbillede, Lene!

  SvarSlet
 5. madame, vi ville mange gange have det sjovere hvis vi tog børnenes oplevelsesmåde til os :-)

  Nina, jeg har et billede af mine børn 2 og 3 år gamle, som var smuttet ud i pænt tøj og gummistøvler, ud til en stor vandpyt på gårdspladsen, og de grinte og pjaskede, stoppede helt op da de så mig, men da jeg så smilte og fotograferede, så gik de da helt amok :-)

  SvarSlet
 6. Lige på kornet, Lene!

  SvarSlet