torsdag, august 30, 2007

HVOFFER NU DET, HVA

Jeg føler mig som de små skovfolk i Ronja Røverdatter, der løber rundt og siger, hvoffer det, hvoffer det, hvoffer det hva?

Tina havde hjulpet mig, så jeg kunne se, hvem der kommenterede ude i højre side af min blog. Jeg var pavestolt over, at det lykkedes, og at jeg fik det givet videre til fru koch.

Pludselig var funktionen væk, og da jeg gik ind i tilpas blog, kunne jeg kun vælge den udgave, I ser nu. MEN den kan man ikke trykke på og derved komme til det indlæg, hvor kommentaren findes.

Så nu står jeg med håret ned ad nakken, for jeg kunne i eftermiddags se at newyorkerbyheart havde kommenteret, men nu har jeg været de sidste mange indlæg igennem og kan ikke finde hendes kommentar.

Hvoffer nu det, hva? ØV

7 kommentarer:

  1. hej..ikke at jeg har løsningen, men blandt mine foretrukne er der et par bloggere , der har hjulpet i ny og næ. Prøv at klikke dig ind hos "frk. Bibo" eller "Emmaline" måske kan de hjælpe.

    SvarSlet
  2. Åh jeg har godt lagt mærke til det og hos mig er feltet helt blankt .... har også prøvet om jeg kunne finde en forklaring uden held - men måske vi bare skal vente på at det går over :-)

    SvarSlet
  3. anne, det vil jeg prøve

    fru koch, mit felt var også blankt, og så gik jeg ind i tilpas blog og gik ind under det punkt og fik så tilbudt muligheden du ser ved siden af

    SvarSlet
  4. Ja, jeg véd ikke noget om det, så jeg afholder mig at kommentere det egentlige spørgsmål - men jeg vil alligevel lige sige at jeg er glad for at du mindede mig om de små "trolde" fra "Ronja" - "hvaf - hvaf" - jeg elsker den lille i vuggen som i filmen bliver hængt på Ronjas skistøvle da hun er røget gennem taget til skovfolkenes bolig.

    SvarSlet
  5. Et cetera, jeg syntes også de var så dejlige :-)

    SvarSlet
  6. Uh hvor avanceret du er ved at blive. Jeg aner ikke, hvordan man gør så noget, det må jeg ha' hjælp til.

    Ha' en dejlig aften:)

    SvarSlet
  7. tak i lige måde sifka :-)

    SvarSlet