lørdag, september 22, 2007

LØRDAG MORGEN

Trætheden sidder tungt i kroppen, da jeg kører datteren på arbejde. Selvom vinindtaget var sparsomt pga. chaufførrollen var madindtaget det ikke! Og det kombineret med sen sengetid giver en tung krop.

Solen skinner og får alt til at glinse, regnen sidder stadig som små dråber overalt, inde i bilen er der lunt og varmt. En stille snak om dagen i går, lidt god musik med stille svensk jazz, som madame har anbefalet, fylder bilen, det er slet ikke så ringe endda.


Åen er tilbage i sin vante facon, men de her regnfulde dage kan hurtigt ændre på dette og vilkårene for kartoffeloptagningen, så lad os nyde de to soldage, vi er blevet lovet.


Aftenvagterne de næste fire dage giver mig chancen for at nyde formiddagen, der er brygget te, ost og rundstykker er på bordet, avisen er købt, vi kan lige nå en kop hyggelig te, førend landmand og søn fortsætter arbejdsdagen.

Ha en god dag.

6 kommentarer:

  1. Det lyder til at du får mulighed for at lade godt op, inden det går løs på jobbet i aften.

    Mht. Jan Johansson, så kunne det måske godt være noget for mig, da jeg holder meget af jazz. Jeg tror jeg vil kigge mig lidt omkring på nettet for måske at finde et sted, hvor jeg kan smuglytte til musikken, inden jeg køber den.

    Hav en rigtig god weekend, Lene :o)

    SvarSlet
  2. God week-end til dig også herfra. Det bliver et vejr landmanden kan lide idag. Solen skinner lige ind i hovedet på mig lige nu, så der bliver ikke klaget!

    SvarSlet
  3. En stille og rolig lørdag morgen, sådan er det også her. Det glæder mig, hvis du synes om cd'en - jeg kan jo ikke tænke mig, at nogen ikke kan. Ha' nu en god aftenvagt i aften og de næste dage.

    SvarSlet
  4. Anita, ja jeg nåede ikke at finde links til musikken, så det håber jeg du gør. Også god weekend til dig.

    Fru koch, de er kørt ud, men kan ikke lave så meget i dag, for de næste marker er ikke klar førend på mandag,men så må de nyde weekenden. herfar lyder heller ingen klager :-)

    tak ska du ha, madame, og det musik jeg indtil nu har hørt, fik den først hentet i går, har været behageligt og godt.

    SvarSlet
  5. Lige et billede efter mit hovede - Lene - det med åen. Meget, meget smukt.

    SvarSlet
  6. sister bonde, den å kører jeg forbi, når datteren skal på arbejde, den er aldrig ens to dage i træk

    SvarSlet