søndag, oktober 07, 2007

GOD MORGEN SØNDAG


Når man som os har et arbejde, der også inkluderer søndag, og den enes arbejdsplads også er vores hjem, så kan der nemt gå hverdag i søndagen.

Egentlig er det først nu jeg er bevidst om, at jeg kan ændre noget af dette. Tit har jeg været misundelig på folk, som forkyndte, at de nu havde weekend og fri, og jeg følte, at vi aldrig havde fri. Det har vi, men på en anden måde.

Så nu har jeg fortalt alle og især mig selv, at jeg holder fri i dag. Jeg er trukket i nederdel og en smart striktrøje. Der er dækket bord, så vi kan nyde morgenmaden og avisen sammen.


Udenfor vil solen ikke helt komme igennem, men luften er mild og klar. Stenene ved maskinhuset elsker jeg at kigge på, det minder mig om, da min far byggede sommerhus til os på Salling, og mine forældre viste os sten nede på stranden og købte en stenbog, så vi kunne finde de forskellige arter.



Rhompeporfyr, det navn elskede jeg, dem er der nu ingen af i rækken, men der er så mange andre smukke sten.




Ha en god søndag

12 kommentarer:

  1. Tak i lige måde kære. Du har da ret i, at morgenbrød, avis og levende lys kan gøre dagen til en søndag. Hyggeligt morgenbord. Hvis du tænder radioen, kan du også høre der, at programmerne er anderledes end til hverdag. Det kan også minde dig om, at det er søndag i dag.Fortsat god dag.

    SvarSlet
  2. Du har ret Johanne, jeg hører jo ikke ret meget radio, men hørte lidt om mennesker og tro her til morgen i bilen. Også god dag til dig.

    SvarSlet
  3. Sikken dog en dejlig søndag morgen. Fantastisk smukke sten, jeg elsker sten, kommer og henter i lastbilen, hvis du har for mange Lene.

    SvarSlet
  4. Sister bonde, jeg tror landmanden har fået dem alle placeret, men hvis vi hiver flere op, så giver jeg lyd.

    SvarSlet
  5. Rigtig forsat god søndag. Lene - både lørdagsaften- og søndagmorgen-billede ser dejlige ud. Interessante billeder af stenene - et stykke geologisk historie som samtidig er mere dekorativt end noget "menneskeskabt"!

    SvarSlet
  6. Ja, søndag er nu en rigtig god opfindelse og selvom landmanden skal arbejde mærker han alligevel det er søndag med sådan et morgenbord! Gode hilsner herfra

    SvarSlet
  7. Ja, sten kan være så smukke - også dem man kan finde ved at gå en tur på stranden. Jeg har en med hul i, som jeg går med om halsen.
    Og sikke en god idé at gøre noget ekstra ud af søndag morgen!

    SvarSlet
  8. et cetera, jeg ville ønske jeg vidste lidt mere om sten, men egentlig er det vel også okay bare at være fascineret af dem?

    Tak fru koch, vi skal nemlig huske at hygge os.

    madame, sten er bare smukke, og de små, der er slebet af vejr, vind og vand kan være tusind gange smukkere end alverdens snykkesten.

    SvarSlet
  9. Håber du har nydt søndagen, efter den start du gav den.. fortsæt endelig nydningen de næste fridage...

    SvarSlet
  10. Så morsomt at du liker ordet rombeporfyr. Det har seg nemlig sånn at ett av de stedene i verden der man finner rombeporfyrkonglomerat er på øyene utenfor vår lille by.

    En sånn må du da få en gang.

    SvarSlet
  11. tak skal du ha Jette :-)

    Hege, jeg læste netop på google, at stenen fandtes i nærheden af Oslo og tænkte på dig :-) Jeg mener, vi fandt små rhompeporfyrsten ved vores sommerhus, og jeg var så betaget af, at de var kommet helt fra Norge.

    SvarSlet
  12. De finnes ikke i Oslo, men i ytre Oslofjord - altså her hvor jeg bor.

    SvarSlet