lørdag, oktober 13, 2007

ØH GOD MORGEN?

Fruen vågnede først lidt i 10, så et par kopper te, en grovbolle med ost, bloglæsning og en lille havetur måtte der til, før jeg nu er så vågen, som jeg kan blive.

Der er stille og roligt på arbejde, men min krop har sværere ved at tage de skiftende arbejdstider nu, så der er ikke meget energi i mig lige for tiden.

Udenfor venter agaverne på at komme ind, måske skulle jeg sætte krukkerne med pelargonier samme sted, jeg har aldrig prøvet at lade dem overvintre. Det var da et forsøg værd, så slap jeg også for at gøre de krukker rene nu ;-)


En af de sammenplantninger, jeg fik til min fødselsdag, blev plantet ud, og både de små strandasters? og efeuen trives derude.




Det gør blomsten, jeg fik til min bryllupsdag i sommer af en kollega, derimod ikke. Jeg fik at vide af nogle, at det var en staude og plantede den ud, men den ser nu noget død ud.


Over i mit rodebed lyser skt. Hansurten stadig op, og solen skinner, luften er klar, det hjælper alt sammen på humøret.


Ha en god dag

PS nu tikkede en sms ind,at datter og kæreste er landet på en græsk ø med 22 grader og lidt overskyet, måtte de få en dejlig ferie. Og sønnen er netop lige stået op efter en lang kulturnat, håber de har haft det sjovt.

10 kommentarer:

  1. Det er da ok at sige sent Go' morgen.

    Det er en flot stor agave du har, Lene. Min nabo har en i samme størrelse og det er lidt imponerende at se på.

    SvarSlet
  2. God morgen eller formiddag Lene, det er da helt fint, at du har fået lov til at sove helt ud.
    De hygger sig nok på den græske ø, det lyder i hvert fald rigtig dejligt med 22 gr.
    God weekend til dig.

    SvarSlet
  3. Flot agave som fru green siger. Men hvor skal man have den til at stå når det bliver vinter - hvis man da ikke lige bor på en gård! Tak for dejlige billeder og hold op hvor kan man blive misundelig på datteren. Sommervejr og ung og forelsket - jeg mangler kun sommervejret - det andet har jeg stadig (sådan ca.:o)God week-end til jer herfra

    SvarSlet
  4. fru green, jeg er også imponeret over mine agaver :-) for de får godt nok ikke de bedste vilkår her. I år fik de slet ikke nyt jord, nu ryger de ind i kartoffelhusenen, og så glemmer jeg dem til foråret :-)

    Helle, tak i lige måde :-)

    fru koch, ja jeg gad også godt være på en græsk ø :-) men det er jo heller ikke så ringe endda at have ferie som du og gemalen med høj oktobersol og en forelskelse, som vel nu kan betegnes som kærlighed :-)
    Også god weekend til dig

    SvarSlet
  5. Jeg gad godt en græsk ø og 22 grader.

    Tænk at sove længe!

    Jeg vågner alt for tidligt i øjeblikket uanset, hvad. Også her i morges på trods af heftigt fysioterapi, bloggermøde og et par glas godt øl. Nå ok, så fire, måske.

    Gode var de i hverfald, som den
    lørdag jeg ønsker dig:)

    PS. Du tryller sådan med designet på din blog, du må da gerne gi' et kursus;)

    SvarSlet
  6. Flot agave - minder mig om at min (som slet ikke er nær så flot) skal ind nu. Ja, man kunne godt drømme sig til en græsk ø lige nu istedet for de "kedelige" efterårssysler. Go dweek-end!

    SvarSlet
  7. Ja, aften/nattevagter trækker tænder ud, jo mere erfaring man får... godt du fik en god nats søvn ....føler med dig, god arbejdslyst, de næste par dage :)

    SvarSlet
  8. Hvor dejligt :-) Så er der jo "styr" på både datter og søn. Håber du er blevet lidt vågen nu og stadigvæk nyder det gode vejr.
    Fortsat god weekend.

    SvarSlet
  9. Du har stadig smukke blomster i haven, kan jeg se. Og din agave er misundelsesværdig flot! Jeg håber for dig, at du kan få nogle mere menneskevenlige arbejdstider, Lene.

    SvarSlet
  10. Sifka, håber du snart kan sove længe. Det andet er jo tit et tegn på at vi har for meget om ørerne, så pas på dig selv.

    Et cetera, så er mine agaver inde,og jeg et par skrammer rigere ;-)Håber du også fik blomsterne ind.

    Tak jette, em mere tilbage :-) men de har været meget stille i den her omgang.

    Johanne, håber også du havde en god weekend. I dag sender du jo din søn afsted, så jeg sender de bedste rejseønsker og et knus til moderen :-)

    Madame, jeg skal nok skifte arbejde, hvis det skal lade sig gøre, Mine fuldtidsarbejdende kolleger har 10- 13 på en fire ugers plan.

    SvarSlet