lørdag, oktober 06, 2007

TANKERNE FLYVER

Man kan tænke rigtig meget, mens man rydder op, støvsuger osv.

Madames indlæg i går har sat mange tanker i sving, så meget at jeg, selv da søvnen skulle indfinde sig, stadig prøvede at skrive et kommentarsvar til de øvrige kommentarer. Mit fagblad, som jeg først fandt i dag, landmanden havde taget det med ned i folkerummet, pustede mere til ilden. Her var en artikel om sygepleje til folk med livstruende sygdom, og hvor palliativ(lindrende) pleje blev beskrevet.

Men tankerne flyver flyvsk af sted, og det tager tid at beskrive det, jeg tænker og mener, så lige nu lader jeg det ligge, og lader tankerne føre deres eget liv.

Sideløbende er en anden tanke begyndt at formere sig, for i samme blad er en række artikler om hvad privathospitaler kan gøre ved den offentlige sektor, de artikler skal jeg også have fordøjet. Landmanden sagde forleden dag, at jeg skulle søge til privathospitalerne, for der kunne jeg få mere i løn, men det har jeg intet ønske om.

Det er en nydelse at træde ind i bryggers og kontor, der er ryddet op, gjort rent, jeg mangler stadig at komme alle mapper igennem på kontoret, men nu kan jeg da holde ud til at opholde mig i rummet, så der er håb forude.

Nu skal resten af huset have den lette udgave af rengøringstjansen, og så vil jeg imens gå og tænke videre på ovenstående emner.

2 kommentarer:

  1. Vigtige tanker - meget vigtige endda - og du har ret man tænker i grunden så godt når hænderne foretager ting som hovedet ikke behøver at være (fuldt) optaget af. Jeg sympatiserer fuldt ud med dine tanker ang. ansættelse på privahospital - privatisering af de opgaver strider i den grad mod min overbevisning - og vist også din - men hvor ville jeg ønske at I der arbejder for og med at vi alle kan leve tryg i forvisning om at blive "taget godt af" når/hvis vi bliver syge, at I også blev ordentligt "kompenseret" mht løn og tilstrækkeligt med hænder!

    SvarSlet
  2. Jeg tror at man dræner det offentlige hospital for det dygtige personale og også økonomisk, idet pengene nu skal følge patienten.Så nej jeg har ikke lyst til at være en del af det system, men lidt mere løn ku der jo ikke ske noget ved ;-)

    SvarSlet