lørdag, november 10, 2007

EN FREDAG EFTER MIT HOVED

Dagens start på arbejde var kaotisk, nye patienter, hvem tager hvem, nattevagterne manglede en del, og det forplanter sig videre til næste hold. Stuegangen bestod af kun en læge mod normalt to stk. pga. sygdom blandt lægerne, men heldigvis var en ung læge hurtig til, når hun havde tid, at komme og spørge, om hun kunne gøre noget, så lidt over tre var der vist gået stuegang på alle stuer. Jeg var halvsløj til over middag, men havde gode kolleger som hjalp meget.

Dagens lyspunkt var helt klart en patient, som vågnede mere op og begyndte at være relevant, kunne sige nogle enkelte ord og endda smile lidt til os. Vi to kolleger på stuen gik og fortalte hinanden, hvad patienten nu havde gjort, og glædede os over de små fremskridt.

Hjemme satte vi os alle sammen og hyggede os med te og brød, det var mørkt udenfor, men stearinlysene spredte hygge, og alle nød at sidde lidt længere sammen.

Og så så vi en smuk fransk film, vi havde optaget for længe siden ”les Choristes”, datteren havde sunget nogle af sangene i koret i den danske kirke i Paris. Den foregår efter 2. verdenskrig på en opdragelsesanstalt for drenge, hvor en hjælpelærer bliver ansat og begynder at lære drengene at synge. Smuk musik og dygtigt skuespil af både voksne og børn.

Weekenden er begyndt på den bedst tænkelig måde.

3 kommentarer:

  1. Må det fortsætte på samme måde! Her har vinden lagt sig og det tegner til at blive en rigtig fin dag. Der males og ordnes på værelset her hos os og der er energi til at "ordne" idag ;-) God week-end til dig og dine herfra!

    SvarSlet
  2. Hvor er det smukt fortalt, sådan en dejlig dag. Gode oplevelser med kollegaer, venner, familie - det betyder bare så meget. Jeg skal igang med and og risengrød. Jeg sender de bedste ønsker for din lørdag.

    SvarSlet
  3. Fru koch, jeg handler ind, snakker med manden og prøver at tage mig smamen til rengøring af huset, suk hvor er jeg dog doven hvad det angår. Men nu tager jeg mig sammen, og så er der det skønneste vejr udenfor, så om tre timer kan jeg nyde det. Knus herfra og god arbejdslyst med værelset, jeg tager en kommentarrunde senere,NÅR jeg har gjort rent ;-)

    Helle, også god arbejdslyst til dig, det betyder meget med gode oplevelser :-)

    SvarSlet