søndag, november 04, 2007

KIG OP

Jeg har hverken set en lop, en ged, en svensker eller en stodder, men jeg har kigget op og sanset himlens blå farve.


Jeg har kigget ned og set sære svampe, smukke buske og nydt at sparke i kastanjebladene for at finde kastanjer.





Jeg har kigget til højre og set grøfter der står smukt oprenset, klar til at tage fra når regnen engang kommer.


Jeg har kigget til venstre og set sten, der i formation minder om de gamle gravsteder. Her er det dog blot en frontlæsser, der har læsset dem af.


Jeg har set ligeud og set en smuk rose, der trodser kulden.



Vi tror tit, at vi skal rejse ud for at opleve,opdage og oplades, og det er også rigtig dejligt, men lige her omkring mig er der også nok til, at jeg får ny energi.
Ha en god søndag

12 kommentarer:

  1. Dejlige billeder som altid Lene. Jeg klapper lige mig selv på ryggen, fordi jeg også kom afsted på tur, måske fordi du gav et lille skub, tak for det og god søndag.

    SvarSlet
  2. Selv tak Helle, da jeg havde kommenteret hos dig, tænkte jeg, afsted Lene :-) så det er godt at vi kan være hinandens støtte :-)

    SvarSlet
  3. Smuk tur du har taget i dag Lene - du har ret der også rigtig dejligt lige om hjørnet - vi glemmer det bare af og til!

    SvarSlet
  4. Så er det godt vi kan hjælpe hinanden med at huske på det, fru koch. :-)

    SvarSlet
  5. De gode oplevelser er ofte lige rundt om hjørnet, ikke?
    god "rest"søndag.

    SvarSlet
  6. Dejligt, Lene - som altid! Vigtig øvelse at se det smukke i det nære - og den "kameralinse" som ikke er en linse mere - skærper på én eller anden måde evnen, synes du ikke?

    SvarSlet
  7. Åh ja ... det har været sådan en fin søndag i dag. Er glad for at jeg kom ud i skoven (og helt ud af en sti hvor pladderet lugtede mistænkeligt af gylle :-S) i dag og fik set den blå blå himmel...

    Dine billeder illustrerer hvor smukt efteråret kan være!

    SvarSlet
  8. Som altid en fornøjelse at se dine flotte billeder, iagttagelser på din vandring i naturen, Lene. Du er god til at få andre afsted. Håber, du har helt ladet op til ny ryk på sygehuset efter denne opladning denne flotte novemberdag.

    SvarSlet
  9. Hvor har du dog ret i, at der er så meget at opleve her tæt ved os, hvis vi bruger øjnene. Vi var også ude at gå en lang tur i det dejlige vejr i går. Farverne var fantastiske ...

    SvarSlet
  10. Anne, det er de nemlig :-)

    et cetera, jeg er blevet meget mere bevidst om det smukke omkring mig efter jeg er begyndt at blogge og fotografere :-)

    Lizelotte, det var så smuk en dag i går, men det lyder da ikke godt hvis det var midt i skoven, at der lugtede af gylle, håber det var i nærheden af en mark.

    Tak i lige måde Puk, du bor jo i smukt område med vand og skov omkring dig.

    madame, farverne er så kraftfulde lige nu, og så var det stjerneklart, da jeg kørte hjem fra arbejde, det var også smukt :-)

    SvarSlet
  11. Nemlig......... skatterne/gaverne ligger lige foran os.... vi skal bare selv finde dem. Og sikke du fandt nogle skønne faver på tur.

    SvarSlet
  12. Det er dejligt derude lige nu Marianne

    SvarSlet