onsdag, november 28, 2007

MISSION ACCOMPLISHED

Kartoffelsuppen er lavet, den står tyk og cremet med godt med fløde i. Små orange nister sladrer om gulerødderne, mens løg og porrer sammen med kartoflerne giver en god smag. Skåle med bacon og purløg står klar til, at man kan drysse med kærlig hånd og Anitas skinkeboller er det perfekte tilbehør.

Jeg er mæt, det smagte godt og så godt ud, så alt er blevet, som det skulle. Tak for alle jeres forslag, det lykkedes, selv uden en suppesten ;-)

Lige om lidt går det løs, Sing4Joy giver julekoncert, og i aften er det kun os, der er på, så vi får chancen for at synge os varme. Det er altid spændende, første gang vi skal afprøve sangene foran publikum, men jeg glæder mig.

Ha en god aften

11 kommentarer:

  1. Godt gået, kartoffelwoman og god fornøjelse med syngeriet.

    SvarSlet
  2. Det lyder som en rigtig lækker suppe, du der har fået lavet. Jeg tror, at jeg vil forsøge mig imorgen. :-)
    God sang-fornøjelse - hvor ville jeg ønske, at jeg kunne synge, jeg gør det nogle gange alligevel, men det lyder ikke rigtig godt. ;-)

    SvarSlet
  3. Har ligesom fået et lille indblik i, hvad I kartoffelavlere får tiden til at gå med efter at have set denne udsendelse: http://tv2nord.dk/default.asp?PageID=466 ventede spændt på om det skulle være hjemme fra jer af :)

    SvarSlet
  4. Tak Sifka :-)

    Helle, det var lækkert, og godt du synger hjemme. Man siger jo at det er spørgsmål om træning, så klø på :-)

    Jette, næh men det var tæt på :-)

    SvarSlet
  5. Det bedste ved denne årstid er alle supperne - jeg kunne spise dem altid, men lige for tiden kan jeg få familien med på suppe..... Kartoffelsuppe - jo det må der snart til.

    SvarSlet
  6. Jamen, jamen der kan man bare se hvad der kan komme ud af bloggeriet: Selv en kartoffelwoman kan lave kartoffel-suppe nu. Dejligt - håber det gik godt med sangene. Kærlige hilsner herfra ...

    SvarSlet
  7. Det lyder lækkert med kartoffelsuppe, det har jeg ikke smagt, siden jeg var barn. Nu er det suppetid, så det må vi prøve en af de næste dage. Tak for ideen, Lene.
    Og så håber jeg, jeres koncert i går gik godt.

    SvarSlet
  8. Jeg fik da også lyst til kartoffelsuppe - det kan jo være en udsøgt spise - og det lyder som om du "ramte" den rigtige her :-)

    SvarSlet
  9. Dygtig. Du kunne jo godt. Æren som potatinde er i behold.

    SvarSlet
  10. Jeg kan naesten hoere englekoret helt her over. Nyd det. :)

    SvarSlet
  11. Tak for alle jeres kommentarer
    Det er jo dejligt at jeg sådan kan give lyst til kartofler ;-)
    og sangen gik godt :-)

    SvarSlet