tirsdag, januar 22, 2008

DAGENS DONT

Dagen har budt på lidt af hvert. Jeg havde en sygeplejerske med fra den anden gruppe, hun skulle introduceres til apopleksi gruppen. Vi havde tid til at sætte os ned og tale sammen, og vi får endnu en dag i morgen. Ofte kommer informationen ellers tit til at foregå på vej til en opgave.

Men i dag nåede vi vidt omkring, og vi nåede endda at være med til at lejre en patient i neutralstilling. Igen så vi hvordan, at patienten falder til ro, mens vi lejrer ham, det er altså en nydelse at være med til. Jeg har altid godt kunnet lide at se mennesker arbejde med deres hænder, og jeg elsker den fornemmelse efter at have lejret en patient at træde et skridt tilbage, nikke til hinanden og tænke, det blev godt.

For nogle sygeplejersker er det akutte, det uforudsete, det der gør en dag god. For mig kan en god forflytning, et lille fremskridt, et klap på kinden, en urolig patient der finder hvile, være det, der gør min dag god.

Sådan er vi heldigvis så forskellige.

Trætheden lige nu er til at føle på, jeg sidder nærmest og sløver hen her ved computeren, men så er det godt, at herrerne kan score i håndbold, for landmanden giver et brøl fra sig hver gang, så jeg vågner op ;-)

På vej hjem kom jeg i kø på Limfjordsbroen, så her var jeg nødt til at lave noget for at holde mig vågen. Så måne, det særprægede overvågningstårn og himlens sjove mønstre blev foreviget.


9 kommentarer:

  1. Jeg har tit tænkt på at tage billeder når jeg holdt i kø på broen, men enten havde jeg glemt kameraet eller også lå det for langt væk. Jeg er vild med billedet med cyklisterne, der er både ro og stress på en gang, godt skudt :)

    SvarSlet
  2. Stine, jeg tog mobiltelefonen, for jeg glemmer konstant kameraet ;-)og tak for din kommentar til billedet, det var ikke det jeg havde i linsen, da jeg trykkede ;-)
    Og velkommen her hos mig :-)

    SvarSlet
  3. Så moderne en telefon har jeg ikke ;) Jeg må hellere have kameraet tættere på mig næste gang... Nogle gange ændrer fokus sig når man fotograferer i byen ;)
    Mange tak skal du have :)

    SvarSlet
  4. Sådan går det når en landmand synes hans kone skal have ny telefon ;-)
    og så kører det igen, suk
    hedder det når en landmand synes sin kone? nej vel?

    SvarSlet
  5. Nej, det hedder hans kone!

    SvarSlet
  6. Giver Stine ret i, billedet på broen er godt skudt.
    Igen slår det mig, du klart virker som en god sygeplejerske, som evener at fylde rollen ud, hvis jeg endelig skulle blive syg, kunne jeg godt tænke mig din afdeling :-D

    SvarSlet
  7. Jeg er fortsat imponeret over din indstilling til arbejde og dine patienter kan være meget trygge ved at have dig i nærheden.

    SvarSlet
  8. Du er guld værd for dine patienter, Lene. Jeg kender selv fornemmelsen af at være ved at falde i søvn på hjemvejen ;-)

    SvarSlet
  9. anonym, tak og velkommen her :-)

    Puk, af og til er øjebliksbilledet det der bliver bedst :-)

    Tak Henry og madame :-)

    SvarSlet