onsdag, januar 16, 2008

DET GÅR FREMAD

Det blæser stadig udenfor, krukken på terrassen er væltet, men for hver time, der går, bliver der lysere.



Vasketøj bliver vasket og hængt op indendørs.

Fastelavnsbollerne til dagens møde og til to lækkersultne landmænd står og hæver.


Lastbilerne kommer i rutefart, først blev der leveret smågrise til stalden, sønnen kunne berette om især en doven lille tyk gris, den gad ikke gå ind i stalden, men stod lidt i egne tanker midt på rampen ;-).

Nu skal der læsses kartofler, landmanden kører frem og tilbage med trucks og sætter storsække med 1000 kg i hver på lastbilen, og sønnen laver fragtbrev.

Senere skal der leveres grise til slagteriet, så der er nok at se til.

Og nu må jeg også hellere få fingrene væk fra tastaturet, det skulle jo nødig blive overbelastet ;-)


Månedens skærmbillede er fra Norge, det gør mig glad.

10 kommentarer:

  1. Sikke dejlige billeder, Lene, og hvor er du flittig. Jeg må også hellere få fingrene væk fra tastaturet, pligtene kalder jo desværre ;-)

    SvarSlet
  2. INDENDØRS - Lene - du bor på landet og har tonsvis af plads udenfor. Hvorfor hænger du ikke dit vasketøj udenfor - det har jeg da gjort i dag. Ved det er provokerende med hvorfor-spørgsmål, men måtte lige) Nej det, må du da selv om, men det skulle vist være det bedste ;o)

    Lille råd, fjern alle de genveje på "skrivebordsskærmen", (som også ligger i bunden - kan jeg se)som du ikke bruger (eller træk dem ned på bundlinjen) så du kan se det smukke billede.

    SvarSlet
  3. Tak for den dejlige beskrivelse for dagens gang på din søn og din mands arbejdsplads (og dit hjem). Der er nok at se til må man sige. Dejlig baggrund du har på dit skrivebord :-)

    SvarSlet
  4. Så fint at du blir glad av et bilde fra Norge. Men når jeg ser ut av vinduet, så ser det ikke sånn ut. Her blåser og regner det katter og griser fra himmelen. Og så er det mørkt, mørkt, mørkt.

    SvarSlet
  5. Norge, ja det ser dejligt ud. Hvor er det henne i Norge?

    SvarSlet
  6. Hjemmebagte fastelavnsboller..uhm, siger jeg da bare! :-)

    SvarSlet
  7. madame, de pligter ;-)

    sister bonde, jeg GIDER ikke hænge tøj ud for 1 time senere at skulle løbe ud og tage det ind fordi det regner, derfor :-)

    Og tak for tippet til skærmen.

    fru koch, velbekomme :-) og jeg nyder skærmbillederne, som landmanden med jævne mellemrum skifter ud.

    hege, vi har lige været til et foredrag om bl.a en tur til Nordkap. Vi er blevet rigtig glade for Norge, men mørk er det i den tid og som det regner!

    Lis, billedet er i nærheden af Vrådalen, så vidt jeg husker. Vi var på en tredages MCtur til Norge i juni sidste år.

    Lea, nemlig :-)

    SvarSlet
  8. Åhhhhh, jeg længes, gør jeg! jeg har arbejdet oppe i Norge på et syge/plejehjem i en den lille kommune Kjøpsvig i nord Norge. Naturen i Norge er ubeskriveligt smukt. Vrådalen kender jeg fra en ferietur med arbejdspladsen for 2 år siden. HMMM

    SvarSlet
  9. Hyggeligt at følge jeres forskellige aktiviteter, jeg må sige, der i høj grad sker noget i jeres dagligdag, som til tider sætter huskeren igang, bla kartofler, som lignede lidt jeres i mine unge dage. Vanen tro er det gode billeder, du supplerer med.

    SvarSlet
  10. Lis, det kan jeg godt forstå :-)

    Puk, tak jeg er glad for at jeg kan sætte minder i gang :-)

    SvarSlet