onsdag, januar 16, 2008

JEG HÅBER

Billedet her findes på Thorvaldsens museum, jeg kan blive helt misundelig af at kigge på den sovende amme. Se hvor dejligt hun slapper af, søvnen er god, forhåbentlig er hun udhvilet, når hun vågner.


Tænk at kunne falde i søvn for det første og dernæst at kunne sove til den lyse morgen uden at vågne med jævne mellemrum.

En gang sker det vel.

8 kommentarer:

  1. Det kan jeg godt forstå, du savner for det er da den bedste søvn man får på den måde og dermed også den bedste dag derefter...

    SvarSlet
  2. Og en gang, når det sker...har vi (jeg) vel heller ikke ondt i leddene mere? For når det ikke er gigt, så må det jo være overgangen??
    Sov også sååååå dårligt i nat, men vil ikke lade mig tyranisere...så jeg læser og falder så lige pludselig i søvn alligevel.

    SvarSlet
  3. moster tulle, der er ikke noget skønnere end en hel nats søvn.

    Anne,søvneksperter siger også, at man skal stå op, lave noget andet til man mærker , man er søvnig og så gå i seng. I går nat blev det så bloggen;-)

    SvarSlet
  4. Jeg har det lidt på samme måde. Det er efterhånden lang tid siden jeg har sovet en nat igennem. Det er blot tankevækkende at på ferie kan jeg godt ! Det er vel nok noget med at have for meget i hovedet - mon ikke !

    SvarSlet
  5. Henry, det synes jeg er tankevækkende, for jeg synes jo ikke, jeg har meget der fylder, som jeg sommetider har haft, så jeg har tolket det som et overgangsfænomen. jeg må på ferie og se om det hjælper ;-)

    SvarSlet
  6. Jeg har det lige som dig, men det er vist en sølle trøst, Lene :-)

    SvarSlet
  7. Tak for at vise billedet. Jeg kan godt huske at have set det før. Det er så levende.
    Jeg håber da, at du er tilstrækkeligt udhvilet på job - ellers er det da godt nok træls.
    Og det er da ikke, fordi du bare sidder og keder dig derhjemme, synes jeg at kunne læse ...

    SvarSlet
  8. madame, Åh ja jeg håbede du ville sige, det går over :-)

    Conny, jeg kan ikke huske jeg har været på Thorvaldsens museum, så det er også sat på listen :-)
    Når jeg er på arbejde, er jeg så meget på, så jeg glemmer trætheden, men når jeg kommer hjem skal jeg kæmpe med ikke at falde i søvn i sofaen, for så tager det den halve nat at falde i søvn

    SvarSlet