onsdag, januar 09, 2008

LIGE OG LIGE

Jeg skulle LIGE lave et indlæg, da vi var vel hjemme igen, men så var der også aftensmaden, så jeg satte LIGE vand over til sister Bondes kartoffelsuppe.

Indlægget blev skrevet, men så var der LIGE nogle blogs, jeg skulle læse, med et køkken som havde omdannet sig til en sauna som resultat.

Kvik-kvik skrællede jeg kartofler, og der manglede lidt bordplads til at skære porren i skiver, så jeg skubbede LIGE til et skærebræt, dominovirkningen udeblev ikke, nu er jeg et tekrus fattigere.

Tempoet blev sat ned, så slutresultatet blev godt. Kartoffelsuppe med røget kylling og gratineret ostebrød dertil. Godkendt af to landmænd :-)

11 kommentarer:

  1. Uhm... det lyder altså også lækkert, Lene :-)

    Ind imellem har vi lidt for travlt, men skårene minder os om at sætte tempoet ned... i en fart ;-)

    SvarSlet
  2. Også i den grad Liselotte:-) Så det er ikke altid jeg kan multitaske :-)

    SvarSlet
  3. Lækkert, den stod også på suppe her... og der nok til i morgen også.. :)

    SvarSlet
  4. Endelig lykkedes det, og hvor det glæder mig, at de fuldvoksne mænd kunne li den.

    Men det er da forfærdeligt, hvad jeg adstedkommer i de små hjem. Men var der noget med, at du gerne ville have skiftet de thekrus ud, eller husker jeg helt galt?

    SvarSlet
  5. Jette, det er der desværre ikke her :-) men det vil jeg til at gøre mere, for det er så skønt ikke at skulle tænke på aftensmad.

    Sister bonde, den smagte rigtig godt, og du skal ikke ha skylden for det ødelagte tekrus, som desværre ikke var dem, jeg ville af med ;-)

    SvarSlet
  6. Tillykke med din vellykkede suppe.

    Jeg kender godt det der med, at man lige skal læse en blog, skrive en kommentar og pludselig - herhjemme ender det som regel med, at maden brænder på, så jeg har gjort det til en vane, at bruge mit æggeur ALTID, hvis jeg går bare hen i nærheden af komputeren. :-)
    God morgen og god dag til dig.

    SvarSlet
  7. Helle, det bruger jeg også en gang imellem, men nu skal det være hver gang. F.eks måtte jeg kun siddde her en halv time nu til morgen, den er vist gået ;-)

    SvarSlet
  8. Det lyder som en meget lækker ret, du lavede i går aftes! Og jeg kender så godt den dominoeffekt, du fortæller om. Måske skal vi kvinder øve os i at lave én ting ad gangen, lige som mændene ;-)

    SvarSlet
  9. Madame, vi praler jo lidt af vores multitaskingevner, men det går sommetider for stærkt, så jeg tror også vi kan lære af mændene :-)

    SvarSlet
  10. Jeg så det for mig - lige min stil ;-)

    SvarSlet
  11. Ella, vi er nogen der kan :-)

    SvarSlet