lørdag, januar 19, 2008

LYKSALIGE LØRDAG

Solen var på vej ned, da der blev tid til en travetur, mens fastelavnsbollerne hævede.


Vinden luftede lige tilpas på vej væk fra gården, men den ruskede godt i kinderne på vej hjem i strid modvind.


Jeg tænker så godt, når jeg går, og når jeg ælter dej. Det er sjældent, at jeg bruger røremaskinen til dej, jeg elsker at røre i dejen, og når jeg kan komme til at ælte med hænderne. Der bliver slået nogle slag i dejen, når jeg er irriteret.

Det er jeg ikke i dag, datteren har fortalt og vist billeder af sine projekter, og jeg forundres over, hvor ideerne kommer fra. Og så dog, vore børn har altid haft en livlig fantasi og skal jeg rose mig for noget i forhold til vores børn, så er det, at jeg har ladet dem udfolde deres fantasi herhjemme. Utallige gange er møbler blevet vendt rundt for at være sørøverskibe. Alle hynder og puder er hevet ned fra senge og sofaer for at agere skillevægge i en turtle/barbie by ude i gangen.
Jeg har ikke tal på, hvor mange gange rengøring blev droppet eller udsat til om aftenen, fordi vi var nødt til at bygge, klippe eller tegne en eller anden rekvisit til legen.

Jeg har elsket disse timer, og vore børn har været fantastiske til at sætte sig selv i gang med lege, men de har jo heller ikke haft en legekammerat lige om hjørnet.

Nu står hjorteboven i ovnen med en champignonblanding indeni sammen med kartofler, gulerødder, rødbeder og broccoli. En god middag sammen er slet ikke så ringe endda.

3 kommentarer:

  1. Du er en dejlig mor, Lene :-)

    SvarSlet
  2. Jeg får også luftet tankerne og renset ud ved mine gåture:-)

    Det lyder til at i får en dejlig aften sammen, og sikke dog en lækker mad i skal have.

    Fortsat god aften til dig og dine.

    SvarSlet
  3. Tusind tak Ella :-)

    Tak Judith, det er så lang tid siden jeg har gået, så jeg nød turen.Og maden smagte virkelig godt, ny opskrift så det var lidt spændende.

    SvarSlet