lørdag, marts 15, 2008

GODKENDT

I familien er jeg kendt som den mærkelige kvinde, som ikke får købt tøj, med mindre gemalen er med.

Men i dag lykkedes det, sådan et modeshow inspirerer, så der blev købt lidt trøjer, toppe og en enkelt nederdel. Bukserne må vente, til landmanden har tid til at tage med ;-)


For år tilbage fik jeg lavet en farvetest, i dag huskede jeg kortet, som kunne fortælle mig, om farverne var gode til mig.

Nu skal der laves en indkøbsseddel, godt jeg kender et supermarked, der har længe åbent. Liselottes kardemommeboller, Annes rødbedekage og en eller anden slags lagkage skal bages i aften. Hvis ikke jeg finder en anden opskrift, bliver det lagkagebunde lagt sammen med flødeskum og jordbær.

9 kommentarer:

  1. Kender godt det med, det ikke bare er lige at få købt tøj, til lykke med det lykkedes i dag, forhåbentlig fik du fat i dine varer i supermarkedet.

    SvarSlet
  2. Puk, jeg nåede det :-) så nu er der bagt

    SvarSlet
  3. kære Lene
    der er kun 30 minutter tilbage her på østfronten.
    tillykke med fødselsdagen om lidt!
    hvor er jeg glad for at have mødt dig her. der er så mange af dine historier og tanker, jeg har taget med mig.
    jeg ønsker dig et godt og lykkeligt år. og en dejlig dag i morgen.

    SvarSlet
  4. Nej det forstår jeg godt, det er altså sjovere at købe tøj og komme hjem til en glad familie, i stedet for at komme hjem og få at vide at det er da forfærdeligt, den sidder ikke over skuldrene ... jo, jeg kender det.
    Nu kun 18 minutter ...
    Tillykke fra Blogspace:-)

    SvarSlet
  5. Tak Regitze og Donald, det er nu først på mandag, men da jeg drager væk fra computer i morgen, så er det dejligt med lykønskningerne :-)

    SvarSlet
  6. Tillykke med i morgen, Lene!
    Dit nye tøj ser smukt ud - dejligt at høre, at din mand gider at gå med dig, når du skal have nyt tøj. Jeg har sjovt nok en bluse som den gråstribedetil højre i billedet.

    SvarSlet
  7. Tillykke med dagen i morgen - håber den blir dejlig!

    SvarSlet
  8. Tillykke ... ser du køber tøj hos Greenhouse. Me too - jeg har godt nok en del efterhånden, og i går eftermiddags hentede jeg lidt nyt forårstøj hos min Greenhouse-pusher!

    Håber du bliver glad for det!

    SvarSlet
  9. Tak Madame, jeg har haft så svært ved at beslutte mig, syntes alt tøj er dyrt ;-) så min mand blev træt af at jeg aldrig havde noget pænt tøj ;-)nu går det dog lidt bedre med at tage beslutninger.

    Tak Nurhanne, jeg havde en dejlig dag.

    Tak Mona, jeg er rigtig glad for tøjet,det passer til min stil :-)

    SvarSlet