torsdag, maj 29, 2008

HAVEVANDRING

Dagen i går var på jysk træls. Jeg havde en rigtig off-dag og fik ikke lavet noget af det, jeg skulle. Dagen i dag er allerede planlagt med dyrlægebesøg, gravstedsplanlægning sammen med min far og søster og gaveindkøb, så der var ikke andet at gøre end at stå tidligt op og få bund i skidtet herhjemme.


Først smuttede jeg dog udenfor, det havde regnet lidt, alt for lidt hvis man har landmandsbriller på. Vores jord holder godt på fugten, så vores planter lider ikke nød, det gør de desværre mange andre steder.


Luften var frisk og duftede dejligt af lidt regn.


De ægte syrener er ved at stå i blomst, vi har ikke så mange i år, fordi vi har ryddet et stykke, de var ved at indtage græsplænen, men de skal nok komme igen.


Nu er her til at være i huset igen, så vi er klar til, at jeg henter min far og min datter i morgen efter arbejde. Sønnen ligger syg, så nu håber vi, at han er frisk til på lørdag, hvor vi skal fejre ham både her og på restaurant i Skive.


Laika skal til det årlige tjek hos dyrlægen, og de får en ægte landhund, det med vask går vi ikke så meget op i, hun smutter af og til ned i en kanal eller i søen. Vi gør heller ikke så meget i børstning, og nu ville jeg så lige børste hende, men børsten ligger oppe i sommerhuset, og hvor længe siden er det lige, at vi var deroppe ;-) pinligt!

10 kommentarer:

  1. Laika er ualmindelig dejlig uanset hvor snavset hun er, så kom I bare af sted til dyrlægen - og god og energifyldt dag til dig, Lene :-)

    SvarSlet
  2. Dyrlægen har da nok set det der er værre... :-)
    også lidt god energi ønskes herfra :-)

    SvarSlet
  3. Pyt, Lene - der er så meget andet der er vigtigere - og det husker du, det ved jeg :-)

    SvarSlet
  4. Liselotte, og sådan nogle hunde skal kun vaskes to gange om året, siger dyrlægen :-) men nu er der købt shampoo, så Laika kan være ekstra lækker, når du kommer på besøg :-)

    Anne, dyrlægen tog det helt roligt :-) og Laika nyder at vi er hjemme igen

    Ella, det gør jeg, men en gang imellem kan jeg godt få en raptus af at alle de andre gør.... :-)

    SvarSlet
  5. Hunde har slet ikke godt af, at blive vasket for tit ;) - vores er kun blevet det en gang, og det tror jeg er første gang det skete i hans et årige liv.

    Hav en dejlig dag.

    SvarSlet
  6. En hund skal ikke dufte af lavendler, Lene, og jeg er sikker på, at Laika er dejlig, som hun er. Jeg var også på havevandring i går, men mine billeder blev ikke så gode som dine. Lyset skal helst falde rigtigt. Jeg ønkser dig en dejlig dag oppe i Nordjylland :-)

    SvarSlet
  7. Det var dejligt med en lille opdatering på, hvad der er sket hos dig siden - ja, siden for mange dage siden. Hvor er det nogle vidunderlige blomsterbilleder, du fremviser og hvor er jeres hund dejlig - vasket eller ej. Viggo kunne nu godt trænge til en gevaldig klipning, men det får vente en uges tid mere.

    Kærlige tanker fra Jeannette Mariae

    SvarSlet
  8. Det er da ikke pinligt - hun lever det skønneste hundeliv en hund kan ønske sig.... Og sikke dejlige blomster billeder du har fanget :-) Jeg krydser tommelen for at sønnen bliver rask til lørdag :-)

    SvarSlet
  9. Nogle gange har man bare de trælse dage, det var min også lidt i går. Dagen i dag er tilgengæld meget bedre, det håber jeg også for dig.

    Smukke billeder af jeres have

    SvarSlet
  10. tak Joan, ja dyrlægen sagde det modsatte var det hun hyppigst måtte tage en snak med folk om, altså at de vaskede deres hunde for tit :-)

    tak Madame, hun er sjov og dejlig :-) og lyste her til morgen var åbenbart det rette :-)

    tak Jeanette Mariae, Laika plejer at blive klippet/plukket, når vi flytter i sommerhus, så har landmanden mere tid :-)

    tak Marianne, de krydsede tomler ser ud til at virke :-) og Laika har et ægte hundeliv, hun løber frit omkring, her er masser af lugte og spor man kan få tid til at gå med :-)

    tak Valdemarsro, ja to dage kan være vildt forskellige, jeg har også haft en god dag i dag :-)

    SvarSlet