søndag, maj 04, 2008

MILLION

Jeg elsker at komme i haver, hvor man ikke kan se hele haven på en gang. En have, hvor der er små stier rundt om et træ eller en busk, og så er der pludselig en lille siddekrog. En have, hvor bedene bugner af alverdens dejlige blomster, og der er noget at se på hele året rundt.

Når jeg ser billeder af, hvordan pensionerede landmandspar forvandler marken op til den gamle have til en oase med alverdens udforskningsmuligheder, så tænker jeg…….. ikke, bare det var mig, men jeg beundrer folk med godt håndelag, folk der kan føre en ide ud i livet, folk der brænder for en ting og er dygtige til det.


Vores have skal være nem, så der er megen græs, man kan overskue den stående fra et sted, men når den er nyslået, så bliver jeg betaget af den. Den ser ud som en park for mig, og jeg nyder den.


Landmanden nyder sin nye havetraktor, der er så avanceret, så fruen endnu ikke er indviet i kørslen af den. Men slå græs og samle det op med det samme, det kan den, og det er guld værd herude, hvor græsset gror, som det var betalt for det.


Og overskriften? Kom du til at tænke på en vis sang fra da jeg var ung?

Jeg er på rekreation, og jeg vil ikke bytte for en million, der er så skønt at bo på landet

8 kommentarer:

  1. OM jeg husker "Rekreation"
    Det var tider, da "Hjemlig Hygge" udkom.

    Ja, dejligt med en have.
    Der er så mange måder at have den på.

    SvarSlet
  2. Lige skrevet, som var det her, eller hvor vi boede før. Store græsarealer og en havetraktor, som hver weekend gør det smukt at skue.
    Flot Lene.

    SvarSlet
  3. Det er en herlig sang, som stadig gør et stort indtryk mig - fuld af humor og sandheder. Jeg giver dig helt ret i det med havens små rum, men hos os strander projekter af den art og må vente, til vi bliver pensionerede.

    SvarSlet
  4. Hørt, hørt. Jeg vil heller ikke bytte for noget i verden ;-)

    SvarSlet
  5. Tak sister :-)

    Madame, der er mange ting, der venter på os :-)

    Jeanette Mariae, dejligt :-)

    SvarSlet
  6. Det det jeg skriver hær, har slet ikke noget med have gøre, men jeg vil gerne fortælle dig, at jeg beunder dig, for alt det du får skrevet, til glæde for vi andre.Da jeg kan læse du har nogle travle dage.

    SvarSlet
  7. Tusind tak Conny, nu blev jeg helt rørt :-)

    SvarSlet