lørdag, maj 24, 2008

PYHA

En lang dag er slut, nu skal der soves nogle timer (for få) og så skal der pakkes, for det er tid til den første motorcykelweekend. Vi skal tidligt af sted, så når landmanden har passet grise, og jeg har pakket, så er det ud af vagten, før andre får øjnene op.

Vagten i aften blev ualmindelig hård, jeg tjente mine penge, jeg lejrede til den store guldmedalje, jeg gav sondemad, jeg lavede mundpleje, jeg gav medicin og medicin og medicin. Mine fødder er ømme og benene trætte, men i morgen skal vi af sted, sidde på en færge i forhåbentlig godt vejr, nyde solen og vinden, nyde turen gennem Danmark, det bliver godt.

Sønnen og fødselsdagsgæsterne var rigtig tilfredse med maden, jeg endte med Lizelottes løsning, der stod nemlig to glas pesto, rød og grøn, i køleskabet. De blev rørt op med bornholmsk rapsolie og så fik kyllingefilet’erne grøn pesto og koteletterne rød pesto. To slags kartoffelsalat, en almindelig med cremefraiche, soltørrede tomater og fetaost, og en hvor kartoflerne blev vendt i citronolie og blandet med rucola og pinjekerner, dertil flutes og salatbar.

De unge mennesker sad stadig ude, da landmanden var nede for at hente grillene, han havde haft brænde med, så de hyggede sig omkring et bål her ved midnatstid. Det hus, hvor sønnen bor i, huser nemlig også frikirkens spejdergruppe, og de har bålplads på græsplænen bag huset.

Ha en god weekend.

8 kommentarer:

  1. Rigtig god tur i dag, Lene - det lyder som om, du har fortjent en SKØN solskinsdag og jeg tror, at du får det :-)

    SvarSlet
  2. Også en rigtig god weekend til dig, Lene...og go' tur ud i det herlige forårsvejr! :-)

    SvarSlet
  3. Tak Liselotte, jeg ved ikke om jeg har fortjent det :-) men de næste tre dage har jeg glædet mig meget til :-)

    Tak Lea, vejret tegner jo strålende

    SvarSlet
  4. Rigtig meget i lige måde, Lene. Efter en hård arbejdsnat er det vel det bedste der skal ske, at komme ud og få rørt motorcyklerne og nyde den danske spæde sommer. Rigtig god tur - jeg glæder mig til at høre om den, når I er hjemme igen! :o)

    SvarSlet
  5. Selvfølgelig har du fortjent en god weekend og specielt efter sådan en vagt... Sikke en menu de unge fik, (der er et par opskrifter, der må gennem "kvalitetskontrollen" herhjemme) :)

    SvarSlet
  6. Ha en rigtig dejlig weekend ude i det blå, den er dig vel undt efter sådanne en vagt som du har haft, det har været hårdt.

    SvarSlet
  7. Når jeg skriver det her, er du nok på vej hjem, håber du har haft en rigtig weekend

    SvarSlet
  8. Tak Nina, vi var noget trætte, da vi satte os op på motorcyklen, men snart var al arbejde glemt, og vi stornød turen :-)

    Tak jette, de to slags kartoffelsalater er altid et hit her, og nu skal jeg selv prøve marinaderne :-)

    Tak Judith, jeg har nydt weekenden :-)

    Tak Conny, nu er jeg hjemme :-) og det har været godt.

    SvarSlet