onsdag, maj 21, 2008

TAK NOKIA

5 minutter senere hjemmefra end vanligt og alle parkeringspladser med 8 timers parkering var snuppet udenfor afdelingen.

Ja ja du, der kender sygehuset, vil sikkert sige, hvorfor kører du ikke i parkeringshuset, men det kunne jeg ikke nå.

Så det var en tretimers parkering, jeg fik, og klog af skade satte jeg mobilen til at alarmere. Normalt går jeg aldrig med mobil i min uniform, men udsigten til en bøde på 500 kr. gjorde udslaget.

Dagen strøg af sted, og midt i stuegang tænkte jeg, hvem har dog et vækkeur med? GISP min mobil! og så mig ned og flytte bilen, for man har jo hørt om, at de kontrollerer, om bilerne er flyttet, så ikke noget med kun at stille p-skiven.

Op igen, fuld fart på,tiden gik hastigt af sted, jeg skulle jo være færdig til mødet, og mens jeg stod og gav medicin til en patient bippede det igen. Nu var jeg dog hurtigere til at få trykket på knappen.


Der skulle dokumenteres, så jeg glemte alt om den bil, men heldigvis er mobilen indrettet sådan, at den ringer 5 minutter senere, og så så de andre pludselig apopleksisygeplejersken i fuldt firspring ned af trapperne, ud på pladsen og få flyttet bilen.

Det gav motion, jeg sparede bøden og mine kolleger fik et godt grin.

6 kommentarer:

  1. :P Ja det må have givet et godt grin til kollerne men hvor er det irriterende med manglende parkeringspladser ved sygehusene. Her i Århus er det også tilfældet :(

    SvarSlet
  2. Hvor er det dog irriterende, at I som ansatte ikke har parkeringspladser, men sådanne problemer har vi jo også her ved de større hospitaler. Godt du slap for bøder, de er så sure at få ;-)

    SvarSlet
  3. AnetteB Når bare man møder tidsnok, ikke 5 minutter i 7, så kan jeg godt finde plads, men alle der møder kl. 8 har problemer.

    Jeanette Mariae, der er et parkeringshus, men det ligger længere væk :-)

    SvarSlet
  4. :-) - godt nok besværligt !

    SvarSlet
  5. What's up, I chheck youur blog like evvery week. Your
    story-telling style is witty, kep it up!

    my web page - trout fish

    SvarSlet