tirsdag, juni 10, 2008

ET BETTE KUN

1 mm var alt hvad himlen åbnede for her i formiddags, jeg håber, den vil give os mere. Blæsten går frisk over Limfjordens vande og også her hos os, blomster og blade hvirvler rundt, solen skinner igen, og udenfor er fuglekoret godt i gang.


Fra vejen af høres børnestemmer, endnu et hold fra Naturskolen er på vej rundt i mosen med indlagte opgaver. Laika gør ude i bryggerset, hun vil gerne ud til børnene, men af erfaring ved jeg, at mange af dem bliver bange, når sådan en stor hund kommer løbende ud fra en gård, så Laika må blive inde, så længe jeg er inde.


Æblerne findes, når jeg går tæt på træet, den grønne farve skjuler dem, men det ser ud til, at der også i år bliver en del at plukke. Alt afhænger jo af vejret, så vi håber på mere regn. De små Bellisblomster i græsset er lige glade, de smiler op til solen og strutter af livskraft.


Livet er dejligt, der er sorg og glæde, der er medgang og modgang, der er triste stunder og lykkelige stunder. Der er sol og regn, der er vindstille og blæst. Ingen af delene kan undværes, heller ikke os.

Alt der sker det sætter spor
der er kølvand fra en båd
livet som et vævet tæppe
mennesket en tråd
men vi er mer end vi helt ved af
selv når vi lever lidt på trods
er vi en del af jorden
og jorden er en del af os

et brudstykke af Lars Lilholts Alting er forbundet

2 kommentarer:

  1. Livet er dejligt, det har du ret i. Både når det gør godt og når det gør ondt. Det ene er ikke noget værd uden det andet.
    God eftermiddag du dejlige kvinde. :)

    SvarSlet
  2. Tak i lige måde Helle :-)

    SvarSlet