søndag, juni 08, 2008

LYKSALIGHED

Tænk at få lov til at vågne uden et vækkeurs kalden!

Jeg har sovet nærmest, siden jeg kom hjem i går aftes ved halv otte tiden, først i den ene sofa, så i den anden sofa og til sidst fra midt nat i min seng.

Landmandens ur ringede, lige efter jeg selv var vågnet, men han fik besked på at blive liggende, og så kørte jeg til bager.

Der blev dækket morgenbord på terrassen under parasollens skygge, og vi nød begge den langsomme start på dagen.


Jeg har lovet mig selv, at jeg ingenting kan i dag, jeg skal slappe af, strikke lidt i skyggen, måske hvis jeg gider rejse mig, kan vi køre til stranden, men jeg har det godt her på min terrasse, her er skygge og sol i tilpas dosering.


Mine krydderurter vokser og vokser, jeg skal vist ud og købe flere zinkbaljer. Jeg bliver så glad, når jeg ser dem på min terrasse, de minder mig om generøse mennesker, som sagde, kom og få lidt af vores have. Jeg elsker sådanne minder, jeg har dem rundt omkring i min have eller i mit hjem.


Jeg har gang i en gyser med mit strikketøj, for der ser ikke ud til at være garn nok, og hvad så? Mon butikken har mere garn i samme indfarvning, det er jo købt for knap et år siden? GYS!

Men selv det kan ikke ryste min følelse af fred og ro, jeg skal først møde i aftenvagt i morgen, så jeg kan være længe op i aften, hvis jeg vil. Ha en god søndag

9 kommentarer:

  1. Tak for skønne billeder og tekst. Ønsker også dig en vidunderlig dag ;-)

    SvarSlet
  2. Tak Jeanette Mariae :-)

    SvarSlet
  3. Der er ikke noget så dejligt som at vågne op til en dag fuld af solskin og vide at man ingenting skal, men har dagen til rådighed kun for en selv.
    Ha en dejlig dag:-)

    SvarSlet
  4. Judith, det er en helt utrolig følelse, jeg kan nemlig ikke huske hvornår jeg sidst har haft den. Men jeg har også valgt med hård hånd at se væk fra alle de daglige gøremål, som jeg godt kunne gøre ;-)

    SvarSlet
  5. Åh Lene, sikke en skøn start på en søndag :-)

    Hvor er det dejligt at læse, at jeres urter trives. Hvis de ikke skulle det i så godt selskab, ved jeg da heller ikke hvor.

    Stranden? Uha, pludselig længes jeg, men det blæser for meget i dag. Jeg gider ikke. Jeg gider sidde på terrassen og hækle. Hygge mig og lave ingenting :-)

    SvarSlet
  6. Lene, hvor passende at dette indlæg i gemt bl.a. med etiketten "livsglæde" - for det var det - ren og uforfalsket - og noget så dejligt at læse :-) Også jeg har bestemt at tage en total "slapper i dag" - lidt hurtig oprydning og så ud i solen med god undrholdning i form af blade og bøger - og pleje dårlig hals. Det vil nok være noget bedre for "moralen" end at holde sig indendørs - og mon ikke halsondet udvikler sig "ligedant" ;-D Forsat dejlig søndag, kære Lene!

    SvarSlet
  7. Liselotte, din opfattelse af en søndag er ligesom min, så stranden blver kun hvis landmanden ønsker det :-)og tak for tilliden, jeg må fluks vande mine blomster og krydderurter :-)

    Et cetera, tak :-) jeg er helt sikker på at halsen har godt af varme og sol, så du er det rette sted :-)

    SvarSlet
  8. Det lyder som den dejligste Søndag :-)

    SvarSlet
  9. Miri, det er den dejligste søndag :-)

    SvarSlet