lørdag, juni 14, 2008

MORGENNYDNING

Udenfor køkkenvinduet har vipstjerterne travlt med at genne hinanden væk, og over ved kartoffelhuset skimter jeg en enkelt rose, andre står i knop og gør sig parat til at fryde vore øjne.


Buskene mellem roserne står fyldt med knopper og også her er enkelte sprunget ud, men hvad buskene hedder? Hvis nogen ved det, så sig endelig frem.



Fra mit computervindue kan jeg hver dag se en solsort, en unge tror jeg, hoppe rundt over i bedet ved legehuset. Ind under hostaens blade, ud igen, den roder rundt i flismaterialet for at finde små lækkerbiskener. Længere henne under læhegnsbeplantningen går en tykmavet due.

De er mere friske end jeg, men om lidt efter en kop te og en bolle med ost er jeg nok også mere klar i hovedet.


Sommerhusklargøring og sommerhushygge stod der på programmet i denne weekend, men blæsten har ændret på planerne, så landmanden er ude igen og kamme jorden op omkring alle kartoffelplanterne. Vi tager den med ro, og en hurtig beslutning blev taget i går, så jeg henter min far igen, og så ser vi, om ikke vi når lidt sommerhushygge alligevel.

3 kommentarer:

  1. Jeg tror, din busk er en vild jasmin, Lene. De dufter så dejligt. Her har vi også fugleunger i haven, og lige nu bliver en spætteunge fodret af sin mor på foderbrættet.

    Jeg håber, du får en dejlig weekend :-)

    SvarSlet
  2. Åh, Lene - efter mit fravær er jeg endelig opdateret her og det er intet mindre end dejligt. Tusind tak for ord og smukke, smukke billeder.

    Kan kun ønske dig og dine en vidunderlig weekend fortsat ;-)

    SvarSlet
  3. madame, jeg havde faktisk selv tænkt på jasminen efetr at have set billeder af den rundt omkring, og lige nu står et par grene i min stur og dufter dejligt :-)

    Jeanette Mariae, og jeg har heller ikke været rundt omkring, så jeg vidste ikke, du havde været syg, dejligt at se dig oppe igen :-)

    SvarSlet