mandag, juni 02, 2008

SOMMERAFTEN

Tænk at kunne sidde ude i shorts og bikinioverdel og spise aftensmad. Jeg nyder det, for inden længe kan terrassen kun nydes om dagen, og endda ikke alle dage.


Når vi kommer hen til slutningen af juni kommer der knotter, små bitte fluer, som man ikke altid kan se, men man kan MÆRKE dem. De stikker og prikker i ansigtet, kravler ind i næsebor og øregange, de kommer om aftenen, så jeg nyder mine aftener derude lige nu. Hestebremser eller klæger kommer også på det samme tidspunkt, men om dagen, og for det meste holder de sig væk fra terrassen, men ikke altid.

Ingen havde lyst til varm mad, så det blev koldskål (1 liter kærnemælk og ½ liter vanillecreme), jordbær og fiber mysli til mig og kammerjunkere til mændene. Det var en rigtig god kombination.


Og da jeg lugede min lille køkkenhave, så jeg, at Kenneths estragon havde sat nye skud. Vi var ikke sikre på, om den klarede flytningen, men det gjorde den!


Nu er jeg startet med at udfylde min kompetencedatabase, så det her indlæg er ren overspringshandling, for jeg får hovedpine af spørgsmål som sæt procent på hvor meget de enkelte funktioner i sygeplejen fylder i dit arbejde. Og jeg er kun lige startet med skemaet, der er vist 15 sider ;-)

Om lidt tager jeg mit gode fodtøj og går en tur, lidt ilt til hjernen gør sikkert godt.

10 kommentarer:

  1. Det er de skønneste aftener, vi får lov at opleve i denne tid, jeg elsker sommerlydene af legende børn, havevanding og fuglesang.

    Lad os nyde det fuldt ud, Lene, og så vente med at lade klægene true os til senere på sæsonen.

    God aften til dig med gåtur og database...

    SvarSlet
  2. Jeg elsker de dejlige lyse og milde sommeraftener. Hvor lyder det skønt med koldskål - jeg har heller ikke altid så meget appetit når det er varmt. Måske skulle vi ha koldskål engang i denne uge ;) God "fornøjelse" med kompetencedatabasen - uh det lyder kedeligt med hele 15 sider ;)

    SvarSlet
  3. Dejlig menu, her stod den på hjemmelavede kyllingeburgere med lækre cherrytomater og stærk salsa. Uhm! Kunne nu godt bruge en skål koldskål til desert ;-)

    SvarSlet
  4. vi har lige siddet ude og spist aftensmad..det er bare så dejligt..

    Men Lene, hvor i blogspot har du fået fat i den mulighed, at vi kan se de sidste kommentarer? jeg har søgt og søgt, men kan ikke finde den mulighed...er det noget du har konstrueret selv?

    SvarSlet
  5. Anne, jeg nyder tiden lige nu, og når klægerne kommer, flytter jeg i sommerhus :-)

    Anette B, vi elsker koldskål, så det er tit aftensmad her :-)

    Stine, det lyder rigtig lækkert :-)

    Anne, det er bare så godt. Jeg fik koden af Tina i London, jeg vil forsøge om jeg kan finde den, så du kan få den :-)

    SvarSlet
  6. Hvor er det sødt af dig :-)

    SvarSlet
  7. Anne, mail er afsendt :-)

    SvarSlet
  8. Jeg tror også, jeg ville få en gigant hovedpine af det skema *S* Håber du havde en dejlig gåtur!

    SvarSlet
  9. Vi har siddet udenfor lige til for et øjeblik siden. Uhm... og hvor er det dejligt at se, at Kenneths krydderurter trives :-)

    SvarSlet
  10. Deborah, hovedpinen forsvandt, frisk luft er altid godt, og jeg fik endda taget et par sider mere :-)

    Liselotte, sådan en sommeraften skønner jeg på :-) og jeg blev også så glad, da jeg så de små skud :-)

    SvarSlet