fredag, juni 27, 2008

TOMGANG

Tag et kamera i hånden, gå udenfor og se på hverdagen med nye øjne. Sådan har jeg oplevet det at få en blog og bruge billeder fra hverdagen.

Det at sætte ord på, det at fundere, det at registrere en ganske almindelig dag, prøve at beskrive den, det har hjulpet mig frem til en nydelse af hverdagen.


Jeg kan ikke hindre, at jeg er træt efter en arbejdsdag, men at gå en tur udenfor, sanse og nyde, det gør godt.

I år ved jeg, hvad mine smukke buske oppe på gårdspladsen hedder, jeg dufter til jasminbuskene og nyder det hvide blomsterorgie lige nu.


Nede ved flagstangen står de fleste af de gamle roser fra før vores tid på gården Sidste år fandt jeg ud af takket være Ella, at roser er podet på en vild rose, og i år har vildrosen fuldstændig overtaget den ene rose.


Omme bagved står frugtbuskene og frugt træer. Kirsebærrene begynder at rødme lidt, der er enkelte æbler, men det bliver nok først næste år, at vi får blommer.


Om fem dage har jeg ferie, og har I set vejrudsigten?

6 kommentarer:

  1. Dejlige billeder fra dit dejlige sted - det holder jeg af. :)
    Jeg hørte i vejrudsigten, at de sagde, at sommeren kommer midt i næste uge - så du har planlagt helt perfekt - og vi glæder os :)

    SvarSlet
  2. Helle, det gør vi :-)

    SvarSlet
  3. Tak for endnu en tur på dit dejlige sted, Lene. I morgen holder Lars stor musikfest for over 100 mennesker, så vi håber på, at vejrguderne hører vores bønner om solskin og høj blå himmel, bare et lille forskud på det dejlige vejr, der kommer til din ferie.

    God weekend ;-)

    SvarSlet
  4. Lene..det du fortæller om at sanse hverdagene med et kamara i hånden og at blogge..det genkender jeg så godt :-) Via bloggene har man lært at være mere nærværende, og det er en stor berigelse.
    Selvfølgelig får du godt vejr i din ferie...og måske får jeg regn inden da!
    God weekend herfra.

    SvarSlet
  5. Jeanette Mariae, jeg håber I får strålende solskin og god musikfest, det lyder spændende :-)

    SvarSlet
  6. Johanne,regn til dig og sol til mig :-)og også god weekend til dig :-)

    SvarSlet