mandag, august 11, 2008

OH WHAT A DAY

Solen skinnede, da jeg kørte hjemmefra, men snart satte regnen ind, og så vekslede det ellers. På vej ned til tunnelen var der den flotteste regnbue, men den forsvandt, netop som jeg fandt mobilen frem.


På arbejde var der en syg i hver gruppe, man havde forsøgt at få vikarer ind, og mens den første kom, meldte en sygeplejerske mere sig syg, og så måtte vi rokere rundt på sygeplejerskerne.

Det betød så, at jeg fra at have ansvaret for 5 patienter nu stod med ansvaret for 11 patienter. Assistenternes tillidsmand, som havde dagen fri fra afdelingen, fik tilbudt en anden dag til det og kom op og hjalp, en vikar mere dukkede op, men så blev en ny sygeplejerske kaldt hjem, hendes barn var faldet i børnehaven og havde flækket læben.

Læger og terapeuter fik besked på vores situation, så de var klar over, at vi ikke kunne præstere det, de var vant til. To sygemeldinger til aftenvagten kom, og så måtte chefen til at bede trætte vagter fra weekenden om at stille op, for jeg var i forvejen blevet omlagt fra aften til dag, og der skulle være nogle af afdelingens sygeplejersker på vagt, vikarer alene kunne ikke klare det.

Dagen gik sin gang, min seddel var til sidst overnoteret med alt det jeg skulle huske.

Om eftermiddagen kom en ældre kvindelig besøgende hen til mig og sagde: ”jeg vil gerne bestille tre kopper kaffe ned til dagligstuen”

Jeg måtte tælle til ti og fik så sagt pænt men bestemt, at de kunne købe kaffe henne ved kaffevognen, og så gik jeg videre med mit arbejde.


Solen skinnede frem bag skyerne, og da jeg kom i mosen måtte jeg endnu en gang konstatere, at skyer og sol sammen giver en spændende virkning.


Nu er jeg ved at være mig selv igen, så mon ikke jeg kan overtale mig selv til en løbetur.

12 kommentarer:

  1. Hold da k...! Puha, hva'?

    SvarSlet
  2. Hold da helt op for en dag, Lene. Håber din løbetur kan give dig fornyet energi, men mon ikke!

    Tanker herfra Søsum ;-)

    SvarSlet
  3. Nå da,da what a day siger jeg bare. Sender gode tanker til vildmosen og husk nu at passe på dig!

    SvarSlet
  4. Sifka, lige mine ord :-)

    jeanette Mariae, det gav mig energi og trætheden forsvandt :-)

    fru koch, jeg er faktisk blevet god til at passe på mig selv, men nu bor der jo også kun to herhjemme :-)

    SvarSlet
  5. Du er bare sej, når du kan finde energien til en løbetur efter sådan en dag. (Nej, hvor jeg altså bare ikke savner sygehuset.....)

    SvarSlet
  6. Jette, jeg brugte også lige to timer foran fjernsynet med et blad, lidt mad og en kop te, førend jeg var klar :-)

    SvarSlet
  7. Du er sej, Lene - både at svare en der ikke vidste bedre, på en rolig og assertiv måde og at du også orkede at løbe - :-)

    SvarSlet
  8. Ella, lige der blev jeg iriteret, det ligner mig normalt ikke, så jeg er glad for, at jeg fik svaret ordentligt.

    SvarSlet
  9. Jeg kan godt forstå, at du blev irriteret, men hun vidste vel ikke bedre? Sikke en dag du/I har haft, det har krævet sin kvinde at bevare overblikket.

    SvarSlet
  10. Helle,det gjorde hun nok ikke, men det er første gang at jeg møder en, der tror vi er serveringspersonale, eller måske var det fordi jeg var træt på det tidspunkt :-)

    SvarSlet
  11. Sikke en dag !!! Det var dog grotesk at læse, jeg kan godt forstå du er glad for at du svarede hende assertivt. Jeg kan komme i tanke om mange nærliggende svar, der ikke ville gøre noget godt for nogen.

    SvarSlet
  12. Gitte, dem fik jeg heldigvis gemt væk :-)

    SvarSlet