torsdag, august 28, 2008

SNART SEPTEMBER

Morgenen har ændret karakter, det er mørkt nu, når jeg står op. En uges ferie gør, at jeg oplever skiftet meget markant fra den lyse morgenstund til mørk efterårsmorgen.

Jeg ville ønske, jeg havde en brændeovn herhjemme, så jeg kunne tænde op, nyde varmen og lyste fra ilden, for lige nu er det koldt, så fyret skal vist snart tændes igen.

Men om dagen kan man stadig lege sommer, hvis solen er fremme, og de næste tre dage, de sidste dage i august, tegner lovende både for solhungrende mennesker men også for høstfolk.


september 2006

September starter med tre kursusdage for mig, så kom bare september med mørke morgener, tusmørkeaftener og gerne høj sol om dagen, jeg glæder mig.

10 kommentarer:

  1. Jeg forstår ikke hvor sommeren blev af.... jeg syntes det har regnet konstant... Og det er allerede mørkt om morgen. Vi må forberede os må vi - os uden brændeovn :-)

    SvarSlet
  2. Det er også mørkt nu, når jeg står op, Lene, det er en smule vemodigt, men også smukt at se det blive lyst. I skulle nu have en brændeovn, det er bare så lækkert.
    Vi kan heldigvis glæde os til weekenden og det varme vejr :-)

    SvarSlet
  3. Det er mørkt og der er en råhed( eller friskhed) i luften..
    Jeg ville også gerne eje en brændeovn..Bor i lejet rækkehus, så det er ikke en mulighed :-)
    Godt du har et kursus at se hen til :-)

    SvarSlet
  4. Meget mærkeligt at I ikke har en brændeovn - det hører sig til på en gård. Hils lige landmanden fra mig.
    Vil ikke undvære denne strålevarme - det er bare det bedste, når det er råkoldt. Jens er begyndt så småt med at lægge en lille pind på om aftenen. Dejligt.

    SvarSlet
  5. Så er det nu at vi skal mindes den lange, varme og vidunderlige maj måned vi havde der i starten:) For puha, efterår, som det var i går, det er jeg ikke vild med.

    God dag, Lene

    SvarSlet
  6. Det er det vi må Marianne :-)

    Madame, jeg tænkte på dig i morges :-)og solopgangen i morges var smuk

    Miri, vejret er anderledes nu, og brændeovnen må vi drømme om :-)

    Sister, faktisk er det mig, der trækker lidt på det, for stuerne er ikke så høje, så jeg er bange for at der bliver alt for varmt ;-)

    Sifka, de dage må vi huske,og så glæde os over at vi kan sidde indendørs med stearinlys og strikketøj :-)

    SvarSlet
  7. September er årets bedste måneder - sådan er det bare ;)

    Og der findes jo små brændeovne ;)

    SvarSlet
  8. husejer, september er en smuk og dejlig måned, og jeg synes at alle steder hvor man har brændeovn, så bliver der fyret, så man må sidde i sommertøj ;-) og jeg har jo mine tropical moments ;-)

    SvarSlet
  9. Vi må vænne os til mørket, og glædes over hygge med stearinlys, strikketøj og gode bøger.... og ja, nogle gange sidder, vi med brændeovn, med meget lidt tøj på :)

    SvarSlet
  10. Jette, og det er hyggeligt, og måske skulle jeg overveje brændeovnen igen, så behøver jeg kun at købe sommer tøj ;-)

    SvarSlet