onsdag, august 06, 2008

STILLE REGN

Landmanden drog ud i marken for at være på forkant med situationen, der meldes om endnu mere voldsom regn torsdag aften.

Min hovedpine forsvandt efterhånden, som tøj og sager blev lagt på plads, vasketøj blev sorteret og maskinen blev sat i arbejde, og så løb jeg min vej.


Regnen dryppede lidt, mens jeg gik og løb en halv time, og jeg var ikke en gang synderlig træt bagefter, så nu begynder jeg at tro på, at projektet løb 5 km nok skal lykkes for mig.


Rønnebærrene er smukkest lige nu, og alt dufter dejligt frodigt efter stille regn.


Egetræerne kommer mere til deres ret, nu hvor buskene er klippet ned, og midt imellem træerne bor en lille hare. I foråret så vi dens mor mange gange samme sted, nu har den åbenbart overtaget haven. Haren var dog for hurtig for mig i aften, så jeg nåede aldrig at fotografere den. Den har endda været oppe ved vores bed ved terrassen, hvor jeg overraskede den i eftermiddags.


Rundt om vores gård vrimler det med fasanunger, som nu er ved at være store. Så konventionelle landmænd kan også have fasaner, men vi har også plantet mange læhegn, fodrer om vinteren og har en fodermark og en lille skov til vildtet. Og her i aften så landmanden et rådyrkid, som stod og kiggede på ham ude i kartoffelmarken. Det er slet ikke så ringe endda at være hjemme igen ;-)

5 kommentarer:

  1. Hov, Lene, godt skjult blandt dine flotte fotos og dejlige tekst spotter jeg "projekt løb 5 km" !?!
    Har jeg bare ikke fulgt godt nok med, eller er du gået stille med dørene ;-)
    Det er da et rigtig godt projekt. Hvis du ellers bryder dig om at løbe. Min Yngste siger pænt "Tak fordi du fik mig med ud at løbe mor, men jeg tror nu aldrig, jeg kommer til at synes, det er sjovt".
    Jeg er jo mere bidt af det. Og vores motionscenter i Forskningscentret, hvor mit firma ligger, starter faktisk et løbehold op i morgen, hvor jeg har tænkt mig at deltage.
    Pøj pøj med projektet - og husk at tage det stille og roligt.

    SvarSlet
  2. Conny, jeg er nok gået stille med det, for jeg er startet flere gange i år, og så er der sket noget, så jeg stoppede, men nu er jeg oppe på at løbe 4 x 3 minutter med 2 minutters gang imellem og jeg har det godt med det. Så jeg håber, at det lykkes denne gang :-)

    SvarSlet
  3. Ude godt, men hjemme bedst. Sådan har jeg det i alle tilfælde. Og ud fra dine billeder at konkludere, er der jo også under dejligt hos dig.

    Pøj, pøj med projekt løb og god dag herfra ;-)

    SvarSlet
  4. Der er utroligt smukt hos jer, Lene! Og det er dejligt at læse om alle dyrene, du ser. Jeg synes, det er rigtig flot, at du er i gang med et løbeprogram - mit er gået lidt i stå, men jeg må bestemt i gang igen. Det giver en dejlig følelse i kroppen :-)

    SvarSlet
  5. Tak Jeanette Mariae, jeg er jo heldig sådan at have to steder, hvor jeg føler mig hjemme :-)

    Tak Madame, mit løb gik også i stå nærmest før det begyndte, så det er dejligt at mærke, at jeg nu forhåbentlig kan komme videre :-)

    SvarSlet