fredag, august 15, 2008

TRÆTHED OG NYDELSE

Sikke en morgen, fyldt med sol fra det øjeblik jeg slog øjnene op. Elektrikerne skulle have adgang til sommerhuset i dag, så jeg var tidligt på færde, det gav mig så mulighed for at se et lille mørkebrunt egern hoppe over vejen lige foran bilen. Jeg standsede bilen, det gjorde egernet også midt på grusvejen, den så sig lidt omkring og hoppede så videre. Det lille vævre dyr gør mig altid så glad, når jeg ser det.


Mit hjem er en konstant glæde for mig, jeg er ikke den, der skal have nye ting eller møbler, vi har det jo hyggeligt, er mit svar, hver gang landmanden vil modernisere lidt. Ting, som børnene har fremstillet, står fremme. Jeg nyder hver en lille ting, og har svært ved at skulle sætte lysestager eller anden brugskunst væk, som jeg har fået. De er jo hver især minder om mennesker, jeg holder af, og således er der ikke plads til nyindkøb.


Min datters første malerier, som var malet efter billeder i bøger.


Min søns dejlige figurer, som får et kærligt strøg, når jeg støver af.


Så jeg er en glad, men træt landmandskone.


Trods vitaminpiller med ekstra tilskud af østens rødder, sund kost og motion er jeg træt hver dag efter arbejde. Og i dag har jeg det, som om nogle presser på mine øjenlåg konstant, de er frygtelig tunge, om det er bevidstheden om, at jeg nu har en uges ferie, ved jeg ikke, men nu vil jeg lægge mig med Jussi Adler-Olsens Firmaknuseren , den lyder spændende, og begyndelsen har også fanget mig.

4 kommentarer:

  1. Rigtig god ferie, Lene! Jeg håber, du får masser af tid til dig selv og kan få kæfterne igen på den uge, der nu venter dig!

    SvarSlet
  2. tak madame, det håber jeg også :-)

    SvarSlet
  3. Det var et rigtig dejligt varmt indlæg, og jeg vil også lægge mig med jussi, mangler kun 50 sider af bogen. Glæd dig og glæd dig til hans andre. Jeg har dem, hvis du vil låne :D

    SvarSlet
  4. Tak sister, de er bestilt på biblioteket :-)du gav så god en anbefaling af ham, at de skulle prøves :-)

    SvarSlet