fredag, september 19, 2008

ORDSYSLER

Da børnene var små, blev det tit til ”vi roder op”. Det kunne det også af og til se ud til, når jeg kom ind på deres værelser, efter de var sat til at rydde op.

Foran at rydde op i ordbogen står rya. Rya tæppe har jeg prøvet at lave et enkelt af, jeg havde en faster, som var sjov at gæste, hun havde altid gang i noget, og sådan en teenagepige skulle ikke bare læse i sin ferie, så jeg blev sat i gang med at lave en måtte i rya. Den røg vist først ud, da en hundehvalp ikke kunne holde sig ;-)


Bagefter rydde står ryddelig. Det er der snart her, og så holder jeg fri i morgen inden aftenvagten søndag, det bliver så godt.

9 kommentarer:

  1. Hav en rigtig dejlig weekend.

    SvarSlet
  2. Tak i lige måde Joan :-)

    SvarSlet
  3. Tak for skønt indlæg. Det er desværre ikke helt ryddeligt her, men i morgen - ja, i morgen.

    God weekend ;-)

    SvarSlet
  4. Jeanette Mariae, og det bedste, der bliver godt vejr på søndag :-) ha en forrygende god fødselsdags weekend

    SvarSlet
  5. Tak for alle de "R er" :-)
    Nyd din fridag !

    SvarSlet
  6. Tak i lige måde, Miri :-)

    SvarSlet
  7. Lene nyd din weekend :)
    Har lagt mærke til at dine aftenvagter ofte dækker enten lørdag eller søndag - arbejder I 3 og 3 fri eller er det tilfældigheder (eller måske mig der husker dårligt ;)

    SvarSlet
  8. Else, jeg har byttet et par gange, men normalen er at vi er en del, der arbejder hver tredie weekend, og så en halv hver 12. Det er tilbage fra en gammel ordning, resten af afdelingen arbejder enten hver anden weekend (selvvalgt) eller en fri, en arbejd, to fri, en arbejde. Vi vil arbejde hen imod at alle kun skal arbejde hver 3.
    Lige nu er jeg så i gang med den 3. arbejdsweekend i træk, men det er efterdønningerne af ferien, så snart er jeg tilbage i vanligt rul.

    SvarSlet
  9. Så kan jeg bedre forstå det - synes nok du havde en del vagter lige nu :)

    SvarSlet