torsdag, oktober 02, 2008

TIDLIGT OPPE

Kartoffeloptagningen synger på sidste vers, regnen i går satte dog en stopper for planen om at blive færdig i denne uge. Vejrudsigten blev studeret nøje, radar billeder bliver helt sikkert tjekket i dag, for måske kan de alligevel være heldige, alt afhænger af, hvor blødt det er blevet ude i marken.


Og fridagen i dag skal bruges på frisør, afslapning og madlavning med sønnen. De næste fem dage bliver hektiske med tre dagvagter, to aftenvagter og oveni dette en aften i byen. Det er jeg godt nok blevet for gammel til, men ingen har kunnet bytte med mig, så nu gør jeg det alligevel, for efter fem hårde dage kommer fem fridage.

7 kommentarer:

  1. Jeg genkender det, du fortæller om, at du oven i en serie skiftende vagter ikke føler, du har krudt til at gå i byen. Jeg tager en langsom dag i dag, og det kan du heldigvis også om nogle dage .o)

    SvarSlet
  2. ...og trætheden må vente i fem dage, Lene.. Når man er midt i det går det... :-)

    SvarSlet
  3. madame, dagen i dag er også helliget lidt afslapning :-) så mon ikke det går.

    Anne, det er da det, det gør :-)

    SvarSlet
  4. Lene, jeg håber ikke dine 5 arbejdsdage bliver så hårde som du forventer :)
    Glæd dig til dine 5 fridage :D

    SvarSlet
  5. Else, jeg har jo lige været på arbejde i aftenvagt, og vore patienter er så hårdt ramte, så det er tungt og de bliver nok ikke overflyttet lige med det samme. Men vi tager en time af gangen og en dag af gangen,og hjælper hinanden, så mon ikke det går :-)

    SvarSlet
  6. Det ville da være rat for landmanden, hvis det ville holde tørvejr i dag, så i kunne blive ferdig.Rart du kan slappe af i dag, inden det går løs med 5 arbejsdage

    SvarSlet
  7. Conny, vi krydser fingre, i dag er gået rigtig godt, så med lidt lykkke og lidt held :-)

    SvarSlet