lørdag, oktober 04, 2008

WONDERFUL COPENHAGEN

Knap var datteren bosat i København, før hendes cykel blev stjålet. Ny brugt cykel blev købt, men hun savnede den gamle, som var en studentergave fra daværende kæreste.

Forleden dag kom ekskæresten gående i København på en gade nær datterens lejlighed. Pludselig ser han cyklen, den er altså speciel og meget nem at kende, den er låst, han tager den resolut under armen og begynder at gå.

Hey, du skal ikke stjæle min cykel!

Du har da stjålet den fra os!

Okay så, skal jeg ikke lige låse den op?

Nu har datteren to cykler.

20 kommentarer:

 1. En cykel er svær at undvære som ung. Jeg påstod altid, at hemmeligheden var at have en rigtig ramponeret cykel! Godt hun fik sin igen.
  Her har familiens yngste medlem lige fået sin cykel stjålet, så nu er min nye cykel pludselig indgået i en cykel rotation herhjemme...

  SvarSlet
 2. Træls at få sin cykel stjålet...men kan nu ikke lade være med at smile af historien om den trods alt hjælpsomme tyv. :-)

  God weekend, Lene!

  SvarSlet
 3. Hvor vildt er det så ikke lige !
  :-)
  Synes iøverigt , at cykeltyve er usle mennesker ....

  SvarSlet
 4. Jeg kan sagtens se det for mig :-)

  Vores mellemste, også bosiddende i København, har igennem 5 år fået stjålet 5 cykler. Hver gang ringede han til Ærø og spurgte, om vi havde en gammel brugt cykel stående. Og hver gang tog vi en af de gamle brugte, som stod i stalden, med over til ham næste gang. Sidst fik han den, som husbond lige havde købt til sig selv, bare en billig en. Den blev også stjålet efter kort tid.
  SÅ måtte han købe en selv for et års tid siden, den har han heldigvis endnu.
  Men det varer sikkert ikke længe :-)
  Så din beretning virker fuldstændig normal for København!

  SvarSlet
 5. Tak for et dejligt grin at starte lørdagen på, Lene :-)

  Det er selvfølgelig rigtigt surt og ærgerligt at få stjålet sin cykel, og dem, der skrider afsted med andres ejendele er også nogle møgører.
  Men helt ærligt, det er da ikke til at lade være med at grine af denne hjælpsomme og imødekommende tyv.

  God lørdag til dig, Lene...

  SvarSlet
 6. Tak for smilet Lene...min søsters højeste ønske er en ny cykel, hun har alle dage kun haft gamle brugte...gæt hvor hun bor :-)

  SvarSlet
 7. Dejlig din datter har fået sin cykel igen, men jeg kan ikke lade være med at smile lidt af den hjælsomme tyv, på regnfuld lørdag

  SvarSlet
 8. Skønt hverdagsglimt Lene - men tyven burde nu have fået et ordentlig rap over fingrene.

  SvarSlet
 9. En hjælpsom cykeltyv der sikkert hurtig finder en anden han kan "låne" - Øv altså hvor det er fejt, at man ikke kan være sikker på at have sin cykel for sig selv.

  SvarSlet
 10. Tyven må da være lidt dum at stjæle en så speciel cykel... men eks'en har da helt ret! Der må have stået en tyv med røde ører... og en happy end trods alt!

  SvarSlet
 11. Jeg synes da ikke den tyv var sjov eller hjælpsom .. bare urimeligt strid og fræk! Jeg har aldrig haft sympati for cykeltyve, især ikke efter jeg som ung alenemor med min blå, hjemmerenoverede damecykel som eneste transportcykel fik hugget mit transportmiddel. Pludselig kunne jeg hverken få Andreas i dagpleje eller mig selv i skole eller ud at handle.

  Og hvor mange penge tror I en ung, studerende enlig mor har til at købe ny cykel for? Jeg var dybt ulykkelig og rasende på den samvittighedsløse person, som syntes det var ok bare at tage min cykel, som var så vigtig for mig at have.

  Nogen har glemt at opdrage sådan nogle mennesker...

  SvarSlet
 12. Sikke en skøn historie, Lene!
  Jeg har også engang røvet min stjålne cykel tilbage :-)

  SvarSlet
 13. Det sker altså også i Jylland - vi har to gange indenfor det sidste ½ år fået stjålet en cykel - først på skolen, den fandt en bekendt ved frisøren i byen - igen i sidste uge ved hallen, den fandt vi selv ved kroen... det er nogle, som ikke gider gå op i byen, så tager de bare en andens cykel ØV:

  Hvor sejt, at din svigersøn bare tog cyklen med tilbage - også ret fedt kommentar fra tyven...

  SvarSlet
 14. Det var godt nok en speciel historie!
  Sej svigersøn!

  SvarSlet
 15. Jeg synes også, at cykeltyven var ualmindelig fræk. Hvis man ikke kan kende forskel på dit og mit og tilmed forsøger at stoppe en 'cykeltyv', som traver afsted med den cykel, man for kort tid siden selv har stjålet, så har man alvorlige moralske og samfundsmæssige problemer.

  Havde tyven skiftet låsen ud ?

  SvarSlet
 16. hej alle sammen og tak for jeres kommentarer.
  Jeg er glad for at cyklen er tilbage igen, men jeg må indrømme, at jeg har intet tilovers for de, der stjæler cykler, for ofte er det jo netop andre unge, som ikke lige står og har penge til en ny af slagsen. Jo vi har grint over historien, og vi ved jo ikke om det var tyven him self,men at han vidste cyklen var stjålet var der ingen tvivl om. Han havde købt ny lås, for den gamle måtte han jo klippe over (wirelås) for at stjæle cyklen.Men sørgeligt at man bare er lige glad med andres ejendele, og ekssvigersønnen er en dejlig ung mand, og det var godt at han handlede resolut.

  SvarSlet
 17. LOL - saadan kan det gaa. I det mindste var det da en ehmmm... aerlig tyv. :)

  SvarSlet
 18. Tina, jeg fryder mig over happy end, ærlig og ærlig, hmm, i hvert fald da han blev afsløret :-)

  SvarSlet
 19. Klap på skulder til ex-kæresten - godt gået af ham.

  SvarSlet
 20. sister, vi er enige :-)

  SvarSlet