onsdag, december 03, 2008

NYHEDER

Jeg er blevet fanget! Normalt får jeg min nyhedsinformation fra avis og tv-nyheder, herunder tekst-tv.

I forbindelse med ny computer på kontoret havde montøren lagt eniro.dk ind som startside, og nu har jeg surfet en times tid rundt til mange avishjemmesider og set nyheder. De adskiller sig ikke særligt meget ved første øjekast. Det er den samme historie, der kører som headline. Og meget af det læste jeg også i nat på tekst-tv.

Hvor får du dine nyhedsinformationer fra?

13 kommentarer:

  1. Jeg kan nu stadig godt lide at læse en rigtig avis - men da jeg også forsøger at holde mig opdateret med danske nyheder foregår det jo mest via nettet.

    Aviserne dækker de franske nyheder - men indimellem køber jeg også engelske aviser. Men nettet er jo helt klart det hurtigste!

    SvarSlet
  2. Jeg bruger også nettet. Jeg har google som min forside. Hvis man har en google-konto kan man sætte siden op til at modtage en masse nyheder på én gang (plus en masse andet sjov og ballade). Dovenskaben længe leve. ;-)

    Men jeg er også god til tekst-tv. Du får nyhederne, når DU vil have dem.

    SvarSlet
  3. Jeg læser nyhederne via nettet og så ser vi stort set samtlige nyhedsudsendelser på tv. Det er vores absolut foretrukne "underholdning", når det kommer til det tv-kigning, som det bliver til i løbet af en dag for mit vedkommende.

    Vi elsker dem alle. Horisont, Deadline, Nyhederne o.s.v.

    Måske vi er afhængige... ;-)

    SvarSlet
  4. Nille, det er jo rigtig smart at man i udlandet kan følge med i det danske :-)

    Frk. bibo,hvordan sætter jeg google til at give mig nyheder? Og alt det andet sjove ;-)

    Liselotte, I vil passe godt sammen med landmanden, for jeg må indrømme, ind imellem hænger nyhederne mig ud af halsen, de er nemlig også hans foretrukne :-) Jeg er åbenbart ikke afhængig, endnu ;-)

    SvarSlet
  5. den lokale sprøjet, for det lokale stof...men såsandelig også nettet og alle de nyhedsudsendelser der bliver vist på diverse kanaler...
    For 20 år siden holdt jeg en landsdækkende avis, men ikke længere

    SvarSlet
  6. Jeg læser for det meste tekst tv.... og ellers er der gratis aviserne som husbonden nupper med hjem. Er der nyheder jeg ønsker uddybet så søger jeg på dem.

    SvarSlet
  7. Primært Radio og så en tv-Avis en gang imellem.

    SvarSlet
  8. Anne, selvom jeg holder en landsdækkende avis, så er du vist bedre opdateret end jeg :-)

    Marianne, jeg er også glad for tekst tv,gratis aviser har vi så nærmets aldrig i huset. Vi kommer ikke forbi nogen herude på landet :-)

    Miri, radio er en god ting, jeg får blot aldrig lyttet til nyhederne undtagen i bilen :-)

    SvarSlet
  9. Jeg snupper flere netaviser hver dag + business.dk ...
    Jeg prøver også at se nyhederne kl. 21 hver af i tv, men du har ret - det er meget det samme der står.

    SvarSlet
  10. Hvis du går på google's hjemmeside, får du en hvid blank side med søgefelt frem. Oppe i højre hjørne kan du logge ind med din google-konto (kan se du har gmail, så det er det samme som din gmail). Når du er logget ind klikker du på iGoogle - også oppe i højre hjørne, og så kan du tilpasse din google side med alle mulige forskellige gagdets, bl.a. nyheder.

    SvarSlet
  11. Vi læser stadig rigtige aviser her, Politiken og Frederiksborg Amts Avis hver dag - og lokalavisen én gang om ugen. Men netaviserne kunne jeg slet ikke undvære. De er lynhurtige med nyhederne :-)

    SvarSlet
  12. Dem får jeg fra TV 1 TV2 og Viborgs ugeavis og computen

    SvarSlet
  13. Helle, jeg kan læse her, at jeg er rigtig bagud jer andre mht nyheder :-)

    Tak frk.bibo :-)

    madame, jeg tror også hvis man sidder og arbejder med computer til daglig, så kan man lynhurtigt opdatere sig selv i pauser. Jeg nyder at smække benene op og læse avisen :-)

    Conny, en skøn variation :-)

    SvarSlet