lørdag, januar 31, 2009

ABSTINENSER

Endnu går der nogle måneder, inden motorcyklen triller ud af sit hi, men landmanden, som er kontaktperson for den nordjyske afdeling af motorcykelklubben, syntes, der skulle ske noget for medlemmerne i vinterhalvåret.


Derfor stod vi i en kold hal en fredag aften, mens håndboldherrerne fik klø i fjernsynet, og trak sort-orange køredragter på. 20 mennesker, nye og gamle bekendtskaber, var parat til at give den gas i gokart world.

Gamle og hukommelsesdygtige læsere vil huske, at jeg har prøvet gokart en gang før, der var ikke just fart over feltet den gang, men denne gang havde jeg besluttet, at jeg skulle slippe fartdjævlen i mig løs. Det blev også meget bedre, men så hurtig som de unge kørere bliver jeg nok aldrig. Bagefter fik vi lige vendt verdenssituationen over en gang pizza /stjerneskud, før vi vendte næsen hjem. Alle mærkede vist lysten og længslen efter sommer, varme og motorcykelture.


Min fødselsdagsgave til landmanden i år er en motorcykelweekend sidst i maj, først i juni. Han skal blot sætte sig på motorcyklen, så vil jeg dirigere ham ud i Danmark på en forhåbentlig smuk og begivenhedsrig tur. Et eller andet sted ligger der nok en spændende kro/cafe, hvor vi kan spise frokost, senere kommer vi til en anden kro hvor vi kan overnatte, og når weekenden er over, har vi mødt noget af Danmark, som vi normalt ikke ser.

Jeg har nogle ideer, men jeg har jo også jer, så har I et bud på smukke steder, spændende seværdigheder, skønne ruter eller dejlige spisesteder/sovesteder, så kom endelig med dem.

11 kommentarer:

  1. Det er en skøn gave, du vil give din mand, Lene! Hvis jeg skal komme med ideer til smukke steder, I kunne besøge, er det Nordsjælland. Der er fyldt med seværdigheder, men jeg ved ikke, om det er for langt væk fra Nordjylland?

    SvarSlet
  2. madame, på en weekend kan vi nå langt, så Nordsjælland er slet ikke umuligt. Og så har vi vist synkronskrevet hos hinanden i dag. Må I få en dejlig dag :-)

    SvarSlet
  3. Vidunderlig gave :) Jeg kender andre der som jer har abstinenser i denne tid :)

    SvarSlet
  4. Lene - det må da blive Klinten og frokost hos Slagteren i Stege.
    Glæder mig til at se jer :D
    Skøn gave og kør forsigtigt.

    SvarSlet
  5. God gave og dejlige billeder! God week-end til jer;o

    SvarSlet
  6. Tak Helle, ja vi er mange gamle gråhårede, som føler os unge derude på landevejen ;-)

    Tak Sister, også i mine tanker ;-)
    og vi skal nok køre forsigtigt :-)

    Tak Miri :-)

    Tak fru koch :-)

    SvarSlet
  7. Jeg ved godt det ikke er langt væk fra den nørrejyskehalvø, men et af de smukkeste stedet i vores lille land er området ved Hald sø - et godt udgangs punkt for en frokost kunne være Niels Bugges kro, gerne kombineret med et travetur op i troldeslugten bag kroen, og en tur rundt om søen før eller efter, gerne med en is, ved ishuset i Dollerrup bakker ved sydenden af søen, herfra ned forbi Bølling sø ved Engesvang og indover Silkeborg langs søerne for at slutte af i Søhøjlandet f.eks. med aftensmad på Svostrup kro eller Hotel Julsø overnatning på Danparcs, Gjern Hotel eller Låsby kro.

    Så skulle der være noget for både øjet, sindet og maven ;-)

    SvarSlet
  8. Sikke en god gaveide Lene! :) Jeg ville jo nok lade en evt. tur til Sjælland komme forbi Djursland, inden I tager færgen over til øen - og på de mindre veje nordfra kan det kun blive en smuk tur! Hvis I har lyst til lidt godt, skulle I besøge Kalø slotskro! Virkelig et besøg værd, men det er der nu mange steder på Jyllands næse som er :D

    SvarSlet
  9. Jeg satte mig til rette for at give dig et rigtig godt forslag til en skøn og hyggelig kro - men så havde Eli allerede været på pletten! så nu har du to anbefalinger af Niels Bugge, kro, hotel eller annex. Alle steder er et besøg værd. Annexet ligner grangivelig et Carl Nilsson-billede, når man træder over dørtærskelen, man spiser dejlig og rigelig mad på kroen, og vi fik en forrygende morgenmad på hotellet.
    "Hjemme" i Ribe kan jeg anbefale Ribe Byferie eller Bjerrumgaard Bed and Breakfast. Og der er seværdigheder nok til en hel weekend!
    Rigtig god fornøjelse!

    SvarSlet
  10. Eli, Else og Conny. tusind tak for jeres forslag, de er taget med i turovervejelserne :-)

    SvarSlet