onsdag, januar 07, 2009

INDRE MOTION

Det er muligt, at jeg ikke får dyrket motion hver dag, det er endog meget sandsynligt, men den indre motion står det til gengæld godt med.

I dag har jeg været på arbejde, vi har arbejdet koncentreret, men vi har også grinet. Faktisk tror jeg, at jeg får grinet hver dag på arbejde, det er da en herlig ting. Og sundt er det også. Ifølge aftenkonsultationen på DR1 dannes der endorfiner, og produktionen af de to signalstoffer dopamin og serotinin øges, så følelsen af lykke og afslappethed øges.

I aften har jeg så været til kor, og her griner vi også meget, sang og latter er en genial kombination, som giver ny energi.

Griner du hver dag?

10 kommentarer:

  1. Jeg griner hver dag, heldigvis. Jeg er omgivet at mennesker, som deler min humor og det får vi mange gode historier ud af :-)

    SvarSlet
  2. Fisker, herligt :-) jeg har egentlig ikke tænkt over det før her i aften, at jeg også har kolleger som jeg griner godt sammen med :-)

    SvarSlet
  3. Ja, jeg griner også hver dag, men jeg sætter også stor pris på at være sammen med folk, jeg kan grine godt sammen med! Det er allerbedste er, når man hulker af grin, man kan ikke få luft og maven kramper og gør ondt ...

    Mvh. Ditte

    SvarSlet
  4. Jeg griner tit og ofte af mig selv. Nogle dage mere end andre. Det gode ved at grine er, at man samtidig træner sine mavemuskler ;-)

    SvarSlet
  5. Faktisk er det noget af det jeg savner mest ved at være udenfor arbejdsmarkedet, - det at kunne grine med kollegaer. Heldigvis kan jeg sagtens grine af mig selv, så jeg griner også (næsten) hver dag.

    SvarSlet
  6. Griner , det forbinder jeg med at du VIRKELIG griner, så du får helt ondt i maven :-) Dét gør jeg ikke hver dag. Men jeg ler , hver dag :-)
    Godt du griner- jeg tror det er lige så godt for dig, som en løbe tur :-)

    SvarSlet
  7. Jeg tror ikke, at jeg griner hver dag, men men et smil og en latter tæller vel også... og det tror jeg nok, at jeg klarer hver dag.

    SvarSlet
  8. Ditte, det er godt, det sker ikke hver dag,men man er så dejlig afslappet bagefetr :-)

    Stine, at grine af sig selv er en god evne :-)

    Kagekone, og så har du jo bloglæsning ;-) det får i hvert fald også mig til at grine en gang imellem :-)

    Miri, det er sjovt, for jeg tænkte på at bruge ordet le, men det virkede mærkeligt. Måske er det egnsbestemt, jeg bruger egentlig aldrig ordet at le, men nok ordet latter ;-)

    Helle, smil og latter det er godt, og som jeg skrev til Miri, så er min "at grine" måske det samme som latter ;-)

    SvarSlet
  9. Ja! Men det er ikke hver dag, jeg griner, til jeg får ondt i maven. Eller til at tårerne triller. Men latter skal der til. Både pga. endorfinerne og pga. den træning det giver af mavemuskulaturen ;-)

    SvarSlet
  10. Lotte, det er så godt :-)

    SvarSlet