søndag, januar 25, 2009

SOLEN ER MIN BEDSTE VEN


Løftet til mig selv om at være god ved mig selv var nemt at holde i dag.

Solen lokkede, hunderemmen blev fundet frem, og Laika hoppede rundt omkring mig, mens jeg fik traveskoene på.


Allerede på trappen kunne jeg høre svanernes sang, og pludselig lettede de og fløj hen over himlen, men kameraet nåede ikke at fange dem.

Næsen fik lige et strejf af kulde, når vejret blev trukket ind, men snart fik både jeg og Laika varmen. Der er dem, der siger, at her er kedeligt, det er fladt, og man kan kun gå på vejen gennem den fredede del af mosen. Her er ingen stier ind i mosen, og hvis jeg kun vil gå en time, må jeg gå frem og tilbage af samme strækning.


Der er dage, hvor jeg ikke lægger mærke til noget, den ene fod sættes foran den anden fod, og tankerne får lov til at leve deres eget liv.


Andre dage har jeg kameraet fremme hele tiden, og øjet får lov til at dvæle ved de krogede træer, det stillestående vand, og går jeg ned i makro, så har mosen sandelig også sin charme.


Jeg synes ikke, her er kedeligt og fladt, men jeg nyder også, når jeg flytter op i sommerhuset, hvor der er små stier langs klitterne, ind i skoven og ned til vandet.


Begge dele har sin charme, og dagen i dag bød sig rigtig til med solskin og kuldens bid i kinderne.

5 kommentarer:

  1. Ja, ja, det er muligt, der er fladt, men der er kønt, er der.
    Vi har bare marker. Det er vist ok for mange, men når man er landmandsdatter, er spændingen behersket :-)

    Du tager godt nok nogen flotte billeder.

    SvarSlet
  2. Du er heldig ! En smukt tur og så med solskin :-)

    SvarSlet
  3. Tak Ellen, og jeg er glad for at bo i nærheden af den fredede del af mosen, for går jeg den anden vej ser jeg på gårde og marker. Det kan også være spændende, men mest når vejkantens flora kommer frem :-)

    Miri, du har ret :-)

    SvarSlet
  4. Du er heldig, at du har haft solskin i dag .Her er gråt men vi har allige været en tur i skoven.Men mine billeder er ikke så gode dine, der taget i solskin

    SvarSlet
  5. Conny, jeg stornød også solen :-)

    SvarSlet